Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

O Χιου Γκραντ αποκαλύπτει ότι η τέταρτη ταινία της Bridget Jones θα είναι πολύ συγκινητική


Οι ταινίες της Bridget Jones είναι γεμάτες με χιούμορ και κωμικές σκηνές που έχουν κάνει πολύ κόσμο να τις αγαπήσει. Ωστόσο, ο Hugh Grant αποκάλυψε ότι η τέταρτη ταινία της σειράς θα είναι και «πολύ συγκινητική».

Ο 64 ετών ηθοποιός, θα είναι και πάλι στον ρόλο του Daniel Cleaver για την επερχόμενη ταινία, που διασκευάστηκε από το μυθιστόρημα της Helen Fielding, Bridget Jones: Mad About The Boy.

Στην τελευταία ταινία, η οποία θα κυκλοφορήσει την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου της επόμενης χρονιάς, η Bridget περιηγείται στη ζωή ως single μητέρα μετά το θάνατο του συζύγου της, Mark Darcy.


Ο Grant είπε στο Graham Norton Show: «Είναι ένα καλό και συγκινητικό σενάριο – είναι εξαιρετικά αστείο αλλά και πολύ θλιβερό».

Αποκάλυψε επίσης ότι ήταν «στριμωγμένος» καθώς δεν υπήρχε «κανένας προφανής ρόλος» για τον χαρακτήρα του, ο οποίος ήταν ένας πρώην σύντροφος της Bridget.

«Επομένως, για να μην έχουμε έναν 60χρονο Daniel Cleaver να περιφέρεται κοιτάζοντας νεαρά κορίτσια, του έφτιαξα μια καλή ενδιάμεση ιστορία».

Η βραβευμένη με Όσκαρ Renée Zellweger επανέλαβε τον ρόλο της στην ταινία, το σενάριο της οποίας έγραψε η Fielding.

Μέχρι στιγμής, το στούντιο παραγωγής έχει σχολιάσει το πόσο στενά θα ακολουθήσει η νέα ταινία την ιστορία του βιβλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ