Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2024

Ο Τζόνι Ντεπ Επιστρέφει ως Jack Sparrow για να χαρίσει χαμόγελα σε παιδιά σε νοσοκομείο στην Ισπανία


Ο Τζόνι Ντεπ έκανε μια απροσδόκητη εμφάνιση πριν λίγες μέρες, καθώς επισκέφθηκε το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Donostia στην Ισπανία ντυμένος ως ο Captain Jack Sparrow -ο εμβληματικός πρωταγωνιστής του από τις ταινίες «Οι Πειρατές της Καραϊβικής».

Ο ηθοποιός, σύμφωνα με όσα αναφέρει το hellomagazine.com, έφτασε στο νοσοκομείο εν μέσω του Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαν Σεμπαστιάν ντυμένος με το χαρακτηριστικό κοστούμι του που περιλάμβανε μακριά μαλλιά και σκούρο μακιγιάζ ματιών, καθώς εθεάθη να συνομιλεί με παιδιά δίπλα στο κρεβάτι τους.
Η επίσκεψή του προκάλεσε την έκπληξη και την ευχαρίστηση των παιδιών. Το νοσοκομείο έκανε γνωστή την επίσκεψη του ηθοποιού σε μια ανάρτηση στο Χ η οποία έγραφε: «Από όλο το προσωπικό του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Donostia, θα θέλαμε να εκφράσουμε την απέραντη ευγνωμοσύνη μας στον Τζόνι Ντεπ για τον χρόνο του, την υποστήριξή του και την ενέργειά του, καθώς και στον @sansebastianfes που διευκόλυνε αυτή την επίσκεψη».

Ο σταρ του «Περιμένοντας τους Βαρβάρους» βρέθηκε στην Ισπανία καθώς η σκηνοθετική του ταινία με τίτλο «Modi- Three Days On The Wing Of Madness» έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαν Σεμπαστιάν.

Προηγούμενες επισκέψεις του Ντεπ σε νοσοκομεία

Αυτή, όμως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Ο Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας» φτιάχνει τη διάθεση των ασθενών του νοσοκομείου με μια επίσκεψη με κοστούμι. Το 2007, η οκτάχρονη τότε κόρη του ηθοποιού Lily- Rose έλαβε θεραπεία για νεφρική ανεπάρκεια που προκλήθηκε από δηλητηρίαση από E.coli στο νοσοκομείο Great Ormond Street του Λονδίνου.

Ο διάσημος πατέρας της αποκάλυψε στο The Graham Norton Show το 2015 ότι έδειξε την ευγνωμοσύνη του στο νοσοκομείο επιστρέφοντας με την εμβληματική πειρατική στολή του για να φτιάξει το κέφι των ασθενών του παιδιατρικού τμήματος. «Για μένα, είναι ένα δώρο», δήλωσε ο ίδιος.

«Όταν η κόρη μου ήταν άρρωστη στο Great Ormond Street ήταν η πιο σκοτεινή περίοδος της ζωής μου. Πάντα έκανα αυτές τις επισκέψεις, αλλά μετά από αυτή την εμπειρία οι επισκέψεις έγιναν όλο και πιο σημαντικές. Τα παιδιά είναι τόσο θαρραλέα, αλλά το να μπορώ να φέρω ένα χαμόγελο ή ένα γέλιο στους γονείς σημαίνει τα πάντα στον κόσμο για μένα».

Ο ηθοποιός πρωταγωνίστησε σε πέντε ταινίες της σειράς «Οι Πειρατές της Καραϊβικής» μεταξύ 2003 και 2017, ενώ ο συγκεκριμένος ρόλος παραμένει ένας από τους πιο αγαπημένους του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ