Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2024

H Samsung ετοιμάζει το δικό της αναδιπλούμενο smartphone με 3 οθόνες


Η νέα τάση είναι τα αναδιπλούμενα smartphones με 3 οθόνες και η Samsung ακολουθεί.

Σύμφωνα με ένα ρεπορτάζ της ιστοσελίδας ZDNET Korea, η Samsung είναι η επόμενη εταιρεία που ετοιμάζει αναδιπλούμενο smartphone με 3 οθόνες.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά την παρουσίαση του Huawei Mate XT και όπως φαίνεται, η συσκευή είναι έτοιμη να μπει στη φάση παραγωγής, αφού τα εξαρτήματα έχουν ολοκληρωθεί και όλα είναι σε σειρά να μπουν στο εργοστάσιο συναρμολόγησης.

Τα προβλήματα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή είναι η ταυτόχρονη λειτουργία δύο μεντεσέδων, αλλά και το πόσο ανθεκτική είναι η εξωτερική οθόνη, καθώς κατασκευάζεται από άλλο υλικό και δεν μπορεί να ανταπεξέλθει τόσο καλά σε γρατζουνιές όσο μια κλασική οθόνη από γυαλί. Μεγάλο ερωτηματικό παραμένει και το πάχος του μοντέλου.

Η είσοδος της Samsung σε αυτήν την κατηγορία συσκευών θα αλλάξει αρκετά τα δεδομένα, μιας και λόγω της παρουσίας της κορεατικής εταιρείας σε αρκετές αγορές του πλανήτη, τα αναδιπλούμενα τηλέφωνα με 3 οθόνες θα γίνουν ακόμη πιο γνωστά στο ευρύ κοινό.

Μένει να δούμε πότε θα δοθεί το «πράσινο φως» από τους επικεφαλής του project και πότε θα δούμε τη συσκευή να κυκλοφορεί στα καταστήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ