Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024

«Connecting community. Το ανθρωποκεντρικό φαρμακείο" - Συνέδριο που διοργανώνει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.


Στις 12 και 13 Οκτωβρίου 2024, στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης», θα πραγματοποιηθεί το PHARMA point 2024, το μεγαλύτερο φαρμακευτικό συνέδριο-έκθεση της Βόρειας Ελλάδας, που διοργανώνει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.

Το κεντρικό θέμα του φετινού συνεδρίου είναι «Connecting community. Το ανθρωποκεντρικό φαρμακείο» και τελεί υπό την αιγίδα του Τμήματος Φαρμακευτικής ΑΠΘ, του Τμήματος Φαρμακευτικής ΕΚΠΑ, του Τμήματος Φαρμακευτικής Πανεπιστημίου Πατρών, του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου και του Ινστιτούτου Διά Βίου Εκπαίδευσης και Επαγγελματικής Ανάπτυξης Φαρμακοποιών.

Η επίσημη τελετή έναρξης θα γίνει το Σάββατο 12 Οκτωβρίου, στις 20:00, στη συνεδριακή αίθουσα του «Ι. Βελλίδης», με ομιλία από τον πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Διονύσιο Ευγενίδη. Το «παρών» θα δώσουν εκπρόσωποι της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας, στελέχη φαρμακευτικών επιχειρήσεων, εκπρόσωποι φορέων της φαρμακευτικής αγοράς, φαρμακοποιοί, βοηθοί φαρμακείου και φοιτητές Φαρμακευτικής.

Επιπλέον, με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυση του φαρμακείου της οικογένειας Γιαννακόπουλου, ο ΦΣΘ έχει προγραμματίσει τιμητική εκδήλωση για τον Όμιλο ΒΙΑΝΕΞ, για την προσφορά της οικογένειας και του Ομίλου στη φαρμακευτική αγορά και ευρύτερα στην ελληνική κοινωνία.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα γίνει βράβευση των φοιτητών που εισήχθησαν με την καλύτερη βαθμολογία στο Τμήμα Φαρμακευτικής του ΑΠΘ το 2024 από το ΓΕΛ και το ΕΠΑΛ και απονομή υποτροφιών από τον ΦΣΘ σε παιδιά φαρμακοποιών που εισήχθησαν σε ΑΕΙ, ενώ θα τιμηθούν οι φαρμακοποιοί που συνταξιοδοτήθηκαν το 2023.

Το πρόγραμμα του συνεδρίου περιλαμβάνει θέματα που άπτονται των νέων επιστημονικών δεδομένων στον τομέα της φαρμακευτικής επιστήμης και των τελευταίων εξελίξεων σε επαγγελματικά ζητήματα που απασχολούν τους φαρμακοποιούς, πάντα με γνώμονα την καλύτερη προσέγγιση και την αποτελεσματική αντιμετώπιση των αναγκών των ασθενών.

Παράλληλα με το συνέδριο θα λειτουργήσει και έκθεση στην οποία συμμετέχουν φαρμακευτικές εταιρείες, εταιρείες καλλυντικών και συμπληρωμάτων διατροφής και γενικότερα εταιρείες που απευθύνονται στα φαρμακεία.

Για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου και να κάνετε την εγγραφή σας, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα https://pharmapoint.gr/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ