Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Στην Όλγα Κεφαλογιάννη η προσωρινή επιμέλεια των παιδιών της με τον Μίνωα Μάτσα


Την προσωρινή επιμέλεια των παιδιών της κέρδισε η Όλγα Κεφαλογιάννη στην αντιδικία της με τον συνθέτη Μίνωα Μάτσα. 

Ο κ. Μάτσας κέρδισε το δικαίωμα επικοινωνίας με τα παιδιά του για τρεις ώρες, τρεις φορές την εβδομάδα, ενώ θα είναι μαζί τους και κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο.

Το πρωην ζευγάρι είχε «ανταλλάξει» αντίθετες αιτήσεις για έκδοση προσωρινής διαταγής που θα ρύθμιζε το ζήτημα της επιμέλειας των παιδιών τους.

Συγκεκριμένα η κ. Κεφαλογιάννη με την αίτησή της φέρεται να ζητούσε την αποκλειστική επιμέλεια των διδύμων ανηλίκων παιδιών της τα οποία είχε αποκτήσει με το συνθέτη, όπως επίσης και τη μετοίκησή του από την οικογενειακή εστία. Από τη πλευρά του ο κ. Μάτσας με τη δική του αίτηση φέρεται να ζητούσε τη συνεπιμέλεια των παιδιών αλλά και τη μετοίκηση της Όλγας Κεφαλογιάννη από το σπίτι που διέμεναν ως οικογένεια υποστηρίζοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι εκείνος είχε ήδη προπληρώσει τα ενοίκια του ακινήτου για ένα έτος.

Ωστόσο με προσωρινή διαταγή του Προέδρου Πρωτοδικών Αθηνών ο Μίνως Μάτσας διατάσσεται να αποχωρήσει εντός τριών ημερών από την κοινή τους κατοικία στο Νέο Ψυχικό. Ο δικαστής παραχωρεί την χρήση της συζυγικής κατοικίας αποκλειστικά στην Όλγα Κεφαλογιάννη. Μαζί με την Όλγα Κεφαλογιάννη θα διαμένουν και τα δύο παιδιά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ