Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

Κλέφτης μπούκαρε σε σπίτι και έκανε όλες τις δουλειές: Άπλωσε ρούχα, τακτοποίησε την κουζίνα και μαγείρεψε


Μια περίεργη διάρρηξη συνέβη όταν ένας άνδρας στις ΗΠΑ, μπήκε σε σπίτι και αντί να κλέψει, εκείνος μαγείρεψε, έπλυνε και καθάρισε το σπίτι. Ο δράστης παρακολουθούσε καιρό ένα διαμέρισμα στο οποίο διέμενε μια γυναίκα και βρήκε ευκαιρία να μπουκάρει μόλις εκείνη έφυγε για την δουλειά της.

Τότε, ο 36χρονος, ξεκίνησε τις δουλειές. Μετά το τέλος του μαγειρέματος, αλλά και των οικιακών δουλειών, άφησε ένα γράμμα στην γυναίκα του σπιτιού λέγοντας της: «Μην ανησυχείς, να είσαι ευτυχισμένη».

Η σύλληψη του ήταν άμεση και σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στο δικαστήριο ο δράστης έκανε όλες τις δουλειές του νοικοκυριού, καταναλώνοντας άφθονης ποσότητα αλκοόλ την ώρα όπου άπλωνε τα ρούχα. Εκεί έγινε αντιληπτός από την γειτόνισσα, και εκείνη έσπευσε να καλέσει την αστυνομία.

Μάλιστα, ο 36χρονος, φέρεται να είχε επαναλάβει αυτή την πολύ περίεργη διάρρηξη και παλαιότερα, με το δικαστήριο να αποφασίζει τελικώς να του επιβάλει 22 μήνες κράτηση, αναφέροντας ότι «αυτή η περίεργη διάρρηξη αποτελεί και το μεγαλύτερο κίνδυνο για την κοινωνία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ