Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024

Κάλεσαν την ασφάλεια να πετάξει από παμπ γυναίκα με αλωπεκία, γιατί είχε τατουάζ στο κεφάλι και τον λαιμό


Δυσάρεστα εξελίχθηκε η έξοδος σε παμπ για μια γυναίκα με αλωπεκία, καθώς οι υπεύθυνοι φώναξαν την ασφάλεια για να την απομακρύνει, επειδή είχε τατουάζ στο κεφάλι και τον λαιμό της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post, η 63χρονη Kerrie Ashby επισκέφθηκε το Colley Hotel στη Νότια Αυστραλία με μια φίλη της την Κυριακή για ένα ποτό.

Τότε, ο υπεύθυνος συνοδευόμενος από την ασφάλεια τις πλησίασε και ζήτησε να φύγουν, αλλιώς θα αναγκάζονταν να τις διώξουν οι ίδιοι. Η γυναίκα ζήτησε τον λόγο και την ενημέρωσαν ότι η εμφάνισή της ήταν επιθετική και αντίθετη με την πολιτική του μαγαζιού.
«Σεβόμαστε απόλυτα την προσωπική έκφραση, εξάλλου αρκετοί στο προσωπικό μας έχουν τατουάζ. Αγκαλιάζουμε την τέχνη του σώματος, αλλά ζητάμε να καλύπτονται τα τατουάζ στο λαιμό, στο πρόσωπο και οτιδήποτε μπορεί να είναι επιθετικό», είπε ο διευθυντής μεταξύ άλλων στην 63χρονη.
Η Kerrie αποχώρησε εμφανώς σοκαρισμένη και μίλησε δημόσια για την εμπειρία που βίωσε, καθώς αισθάνθηκε ιδιαίτερα άσχημα για τα τατουάζ που έκανε πριν τρία χρόνια. «Πηγαίνω συνέχεια στο Colley Hotel και το έχω επισκεφθεί κάμποσες φορές από τότε που άλλαξε ιδιοκτήτη. Ποτέ δεν μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο στο παρελθόν», είπε σχετικά.

Τελικά, ξεσηκώθηκε ντόρος στην Αυστραλία και το μαγαζί ζήτησε συγγνώμη από τη γυναίκα, διαβεβαιώνοντας ότι δεν θα γίνει ξανά κάτι τέτοιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ