Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024

Αδωνης Γεωργιάδης : «Η ΝΔ δεν επιθυμούσε Διαμαντοπούλου Γερουλάνο - Λαικίστικη η αντίδραση τοιυ δημάρχου Σύμης- τι είπε για το πλαστό έγγραφο της …επιστράτευσης»


«Στον πολιτικό σχεδιασμό της ΝΔ, στον οποίο συμμετείχα δεν επιθυμούσαμε να κερδίσουν οι Γερουλάνος Διαμαντοπούλου, κόντρα σε όσα υποστήριζαν διάφοροι. Ισχύει το ακριβώς ανάποδο από. Όποιος στοιχειωδώς διαθέτει πολιτικό κριτήριο θα γνωρίζει ότι και οι δυο θα δημιουργούσαν πρόβλημα στη ΝΔ» δήλωσε στον Status fm 1077 και στους Δημήτρη Βενιέρη και Βιργινία Δημαρέση, ο Υπουργός Υγείας Άδωνης Γεωργιάδης
 
«Δεν ισχύει το ίδιο με Ανδρουλάκη και Δούκα για προφανείς λόγους» υποστήριξε «δεν υποτιμώ κανέναν πολιτικό αντίπαλο, αλλά η Άννα θα ανταγωνιζόταν τη ΝΔ γιατί έχει πρωθυπουργίσιμα χαρακτηριστικά και το θέτω με όρους πολιτικούς».

Ακούστε το απόσπασμα:


Χωρίς να θέλει να δώσει συνέχεια στο θέμα της Σύμης, δήλωσε πως «το υπουργείο εξάντλησε και τα τρία στάδια αντιμετώπισης του προβλήματος» και καταφέρθηκε εναντίον του λαικισμού και του τρόπου με τον οποίο αντέδρασε ο Δήμαρχος Σύμης. «Αν υπέγραφα την απομάκρυνση του ασθενοφόρου που κλώτσησε ο Δήμαρχος, τι θα έλεγαν οι κάτοικοι» αναρωτήθηκε.
Αναφορικά με το πλαστό έγγραφο περί προληπτικής επιστράτευσης με το με οποίο βουλευτής της ΝΙΚΗ κατέθεσε ερώτηση στη βουλή ζήτησε από τους ψηφοφόρους του κόμματος να αναρωτηθούν αν έκαναν σωστή επιλογή.

Ολόκληρη η συνέντευξη:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ