Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

Ήθελα να χωρίσω με τον άντρα μου επειδή δεν μου μιλάει και νιώθω μοναξιά, αποκάλυψε η Ελένη Γερασιμίδου


Η Ελένη Γερασιμίδου αποκάλυψε ότι σκέφτηκε πρόσφατα να χωρίσει από τον επί 45 χρόνια σύζυγό της.

Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Buongiorno» τη Δεύτερα 7 Οκτωβρίου, όπου επίσης αναφέρθηκε στην καριέρα της, τον Μάρκο Σεφερλή και σε άλλα θέματα.

Σε ένα σημείο, η Ελένη Γερασιμίδου εξομολογήθηκε ότι συλλογίστηκε πριν από λίγο καιρό να πάρει διαζύγιο από τον άντρα της, Αντώνη Ξένο: «Θα ήθελα έναν άντρα που να μιλάει περισσότερο, να μου απαντάει όταν τον ρωτάω. Ας το τώρα, μην το συζητάς. Δεν θα τον άλλαζα. Τι; Θα έβρισκα καλύτερο; Είμαστε μαζί 45 χρόνια. Δεν έχω σκεφτεί ποτέ ότι θα μπορούσα να είμαι με κάποιον άλλο, αλλά πριν από λίγο καιρό, πριν από 15-20 μέρες πήρα τηλέφωνο τη δικηγόρο μου και της είπα ότι θέλω να χωρίσω. Την πήρα και εκείνη μου είπε ότι είμαι σκύλα, επειδή αγαπάει τον Αντωνάκη».

Επίσης, αποκάλυψε ότι το γεγονός ότι ο σύζυγός της δεν της μιλάει, είναι που την έκανε να αναλογιστεί τον χωρισμό: «Ήθελα να χωρίσω επειδή δεν μου μιλάει, επειδή νιώθω μοναξιά καμιά φορά. Είναι πολύ σίγουρος ότι υπάρχω εκεί πέρα. Ήταν πάντα φειδωλός στα λόγια, αλλά τώρα το παράκανε. Πηγαίνει στον μπαξέ του, φέρνει ωραία αγγουράκια, αλλά μέχρι εκεί».

«Το μηνιάτικό μου είναι η σύνταξή μου»

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Ελένη Γερασιμίδου συζήτησε για τη θεατρική της παράσταση και τις δευτερεύουσες δουλειές που έχει αναλάβει: «Στο θέατρο δεν παίζω αυτή την στιγμή. Κάνω το θέατρο «Από κοινού», μαζί με άλλους, είναι σαν να μην υπάρχει, κερδίζουμε τον κόσμο βήμα-βήμα. Αυτή την στιγμή παίζεται "Η Μικρή λέξη" αγάπη του Αύγουστου Κορτώ. Είναι μια επίκαιρη ιστορία, γιατί η κακοποίηση υπάρχει παντού. Κάνω τις δημόσιες σχέσεις στο θέατρο. Το ψωμί μου το βγάζω από την υποκριτική. Η ανάγκη με έκανε σχεδόν λογίστρια. Χρειάζεται μία συνδυαστική σκέψη. Προτιμώ το θέατρο. Με φωνάζουν ακόμα στα θέατρα για να παίξω ρόλους, και σε μεγάλα θέατρα. Το μηνιάτικό μου είναι η σύνταξή μου, και είμαστε ευτυχείς, το θέατρό μας είναι το πιο νόμιμο – δεν κατηγορώ τα θέατρα – το λέω γιατί έχει όλες τις προϋποθέσεις για την ασφάλεια των θεατών και των εργαζομένων. Έχει και για ΑμεΑ όλες τις προϋποθέσεις».

«Δεν έγινα ποτέ “τσιράκι”»

Επίσης, η Ελένη Γερασιμίδου μίλησε περισσότερο για τον γάμο της: «Ο σύζυγός μου είναι καλά, με τέτοια γυναίκα που έχει δίπλα του, πώς να μην είναι; Κάνω δουλειές στο σπίτι, όλοι κάνουμε, μαγειρεύω γιατί με ξεκουράζει. Εκείνος έχει τον κήπο, έχει το θέατρο που κάνει τα πάντα, το έχει φτιάξει όλο. Όλοι έχουμε τον τομέα μας. Εγώ κανονίζω και τις πληρωμές και αυτά».

Σχετικά με την καριέρα της, σχολίασε: «Στο εμπορικό θέατρο μπήκα με καλό μισθό, αλλά δεν έγινα ποτέ “τσιράκι”. Ακόμα και του καλύτερου, «δικού» μας εργοδότη. Ήταν τόσο «σπαθί», όπως και ο Κάρολος Παυλάκης. Είχα πάει το καλοκαίρι του ‘19 στο «Άλσος», εκεί πήγαινα για τα λεφτά. Δεν έχω βάλει “τελεία” στην τηλεόραση, πήγαινα εκτάκτως στην «Μουρμούρα». Πιστεύω πως θα είμαι με τον Λάκη Λαζόπουλο στο Αλ Τσαντίρι Νιουζ, είπαμε πως θα είμαστε μαζί. Όποτε με θέλει να είμαι».

«Δεν θα συνεργαζόμουν με τον Μάρκο Σεφερλή»

Επιπλέον, η ηθοποιός απάντησε στο αν θα συνεργαζόταν ποτέ με τον Μάρκο Σεφερλή: «Δεν θα συνεργαζόμουν με τον Μάρκο Σεφερλή, αλλά όχι για λόγους ταλέντου ή άλλο, αλλά έχουμε πολύ διαφορετικούς ερμηνευτικούς κώδικες, για λόγους σάτιρας και για το πώς διαχειρίζεται αυτόν τον «πόλεμο». Εγώ δεν θα έλεγα ποτέ για τον εαυτό μου, ούτε πόσο κόσμο έχω, ούτε πόσα βραβεία έχω πάρει, ούτε τι κριτικές έχω πάρει. Δεν θα έλεγα για συναδέλφους μου, το όνομά τους, για να το μάθουν. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Μάρκο, με την Έλενα Τσαβαλιά είμαστε φίλες. Έπαιξα μια φορά αλλά όχι με τον Σεφερλή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ