Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024

Αντίστροφη μέτρηση για τον Δρόμο Υγείας «5 για 25» για τα 25 χρόνια του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου


Λίγα 24ωρα απομένουν για τον εορταστικό Δρόμο Υγείας «5 για 25», μια ακόμη πρωτοβουλία ευαισθητοποίησης του κοινού, που διοργανώνει με ενθουσιασμό το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024.

Στόχος της διοργάνωσης, που στηρίζουν διακεκριμένοι αθλητές και αθλήτριες, είναι να διαδοθεί το μήνυμα της ευεργετικής επίδρασης της άθλησης στην πρόληψη και θεραπεία αρκετών παθήσεων.

Με τη φανέλα του Νοσοκομείου θα τρέξουν, μεταξύ άλλων, η Αναστασία Κελεσίδου, πρώην αθλήτρια της δισκοβολίας, από τις κορυφαίες και πιο σταθερές Ελληνίδες αθλήτριες του κλασικού αθλητισμού, η οποία μετρά δυο ολυμπιακά μετάλλια, τρία παγκόσμια και ένα ευρωπαϊκό.

Επίσης, ο Πέτρος Γκαϊδατζής, αθλητής της κωπηλασίας από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, στην τεράστια επιτυχία που γνώρισε φέτος η ελληνική κωπηλασία.

Ακόμη, θα μας τιμήσει με την παρουσία της η 12χρονη αθλήτρια κολύμβησης Αρετή Αραβέλλα Σπυρίδου, το νεαρότερο μέλος της ελληνικής παραολυμπιακής ομάδας, η οποία έγραψε ιστορία στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024, στο Παρίσι. H Αρετή αγωνίστηκε στα 100 μέτρα ύπτιο της κατηγορίας S2 για να γίνει η μικρότερη σε ηλικία ελληνική συμμετοχή στην ιστορία των Παραολυμπιακών Αγώνων!

Τρέχουμε και ευαισθητοποιούμε

Στον Δρόμο Υγείας με το σύνθημα « «5 για 25», που διοργανώνεται στο πλαίσιο του εορτασμού των 25 χρόνων λειτουργίας του Νοσοκομείου «Με αφετηρία τον άνθρωπο και προορισμό τη ζωή», θα τρέξουν ή θα περπατήσουν και, παράλληλα, θα διασκεδάσουν και θα ευαισθητοποιήσουν μέσω της συμμετοχής τους, περίπου 500 μικροί και μεγάλοι, εργαζόμενοι, ασθενείς και φίλοι του Νοσοκομείου, δρομείς και μη, οι οποίοι ολοκλήρωσαν έγκαιρα την εγγραφή τους.

Η διαδρομή θα πραγματοποιηθεί στο προαύλιο του Νοσοκομείου και περιλαμβάνει διαδρομή των 5 χλμ και δυναμικό βάδισμα 1 χλμ που απευθύνεται και σε ΑΜΕΑ.

Η διοργάνωση έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς όλα τα έσοδα από τις συμμετοχές θα διατεθούν στον Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου Παπαγεωργίου «Η ΑΝΤΗΡΙΔΑ», για την υποστήριξη της εθελοντικής της δράσης.

Το Νοσοκομείο εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς τους μεγάλους χορηγούς ΙΔΡΥΜΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ και Protergia, τους χορηγούς COSMOTE, Dextera Consulting, LYSIS, G.SAMARAS S.A. Medical Gas Systems, TITAN, Cisco και TÜV NORD GROUP, τους υποστηρικτές Amalthea Kobatsiaris, Ζαγόρι Φυσικό Μεταλλικό Νερό, Mia feta - Feta bar, Γατίδης Fresh, Μασούτης, Melissa, Chiquita, καθώς και στην ΕΡΤ3, χορηγό επικοινωνίας για την πολύτιμη υποστήριξή τους, η οποία συμβάλει στην υλοποίηση της σημαντικής πρωτοβουλίας. Χάρη στη συνδρομή τους, ο Δρόμος Υγείας αναδεικνύεται σε ένα σημαντικό γεγονός με κοινωνικό αντίκτυπο, υπενθυμίζοντας ότι το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου έχει διανύσει ένα ταξίδι 25 χρόνων με αφετηρία τον άνθρωπο και προορισμό τη ζωή και συνεχίζει τη διαδρομή του δίπλα στον ασθενή με ανθρωπιά και αφοσίωση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ