Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024

Ένα ψάρι που το έλεγαν… Κοάλα – Νεκρός καρχαρίας 3,5 μέτρων και 542 κιλών φορτωμένος σε καρότσα


Ένας λευκός καρχαρίας 3,5 μέτρων που ξεβράστηκε σε παραλία της Μασαχουσέτης αυτή την εβδομάδα χρειάστηκε φορτωθεί σε ένα μικρό φορτηγό για να μεταφερθεί.

Το αστυνομικό τμήμα του Όρλιενς μοιράστηκε φωτογραφίες του νεκρού ψαριού των 542 κιλών, το οποίο ήταν φορτωμένο και ξαπλωμένο στο πλάι, με το στόμα ανοιχτό, αφού οι αστυνομικοί που περιπολούσαν την παραλία το ανακάλυψαν στην παραλία Ναουσέτ στην Κέιπ Κοντ το πρωί της Τρίτης.


Ο Ντένις Ριντ, ο οποίος διευθύνει την Nauset Recovery Inc., ανέλαβε να μεταφέρει τη σορό στο σταθμό μεταφοράς του Όρλιενς, όπου ο Ωκεάνιος Συντηρητικός Σύλλογος του Λευκού Καρχαρία πραγματοποίησε νεκροψία, ανέφερε η Cape Cod Times.

Ανέφερε ότι το στόμα του καρχαρία ήταν ματωμένο, αλλά τα πτερύγιά του ήταν ακόμα ακέραια.


«Δεν υπήρχαν δαγκωματιές ή οτιδήποτε άλλο πάνω του», είπε ο Ριντ στην εφημερίδα.

«Φαινόταν ότι είχε πολύ εσωτερική αιμορραγία γιατί υπήρχε πολύ αίμα γύρω από το στόμα του», συμπλήρωσε.


Ο Σύλλογος επιβεβαίωσε σε ανάρτησή του στο Facebook την Τετάρτη ότι ο νεκρός καρχαρίας είναι ένας ώριμος αρσενικός θηρευτής που είχε προηγουμένως ταυτοποιηθεί το 2022 και είχε ονομαστεί Κοάλα.


Όπως αναφέρει η nypost o οργανισμός δήλωσε ότι δεν είναι ακόμη γνωστό πώς πέθανε ο καρχαρίας.

«Δεν υπάρχουν προφανή σημάδια του πώς ή γιατί πέθανε ο Κοάλα. Πρέπει να γίνουν περαιτέρω εξετάσεις για να βρεθεί η αιτία θανάτου», ανέφερε ο οργανισμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ