Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024

Κλειστές οι τράπεζες την 28η Οκτωβρίου: Πώς η αργία θα επηρεάσει τις πληρωμές των συντάξεων Νοεμβρίου


Κλειστές θα είναι οι τράπεζες την 28η Οκτωβρίου λόγω αργίας.  Συνεπώς οι εργαζόμενοι του κλάδου θα έχουν ένα τριήμερο ανάπαυσης συμπεριλαμβανομένου και του Σαββατοκύριακου (26 και 27 Οκτωβρίου).

Πώς θα πληρωθούν οι συντάξεις Νοεμβρίου

Η εν λόγω αργία αναμένεται να επηρεάσει και το χρονοδιάγραμμα για την καταβολή συντάξεων Νοεμβρίου.

Αναλυτικά:
  • Την Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2024 θα πληρώσουν τις κύριες συντάξεις τα τέως ταμεία Μη Μισθωτών ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ. Επίσης την ίδια ημέρα θα δοθούν οι κύριες συντάξεις που απονεμήθηκαν από τη σύσταση του ΕΦΚΑ και μετά, με τον ν.4387/2016, μέσω του ΟΠΣ-ΕΦΚΑ (συνταξιούχοι Μισθωτοί & Μη Μισθωτοί από 1.1.2017 και έπειτα)  αλλά και όλες οι επικουρικές συντάξεις του ιδιωτικού τομέα (Μη Μισθωτών και Μισθωτών). Ωστόσο τα χρήματα αυτά θα πιστωθούν το απόγευμα της Πέμπτης 24 Οκτωβρίου 2024 στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων.
  • Την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου θα καταβάλουν τις κύριες συντάξεις το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, οι τράπεζες, ο ΟΤΕ,  η ΔΕΗ, τα λοιπά εντασσόμενα  (ΤΣΕΑΠΓΣΟ, ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΝΑΤ, ΕΤΑΤ και ΕΤΑΠ-ΜΜΕ] αλλά και το Δημόσιο. Την ίδια ημέρα θα δοθούν και οι επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου. Ωστόσο η πίστωση των ποσών αυτών θα γίνει το απόγευμα της Τρίτης 29 Οκτωβρίου 2024στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ