Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024

Εμπλοκή της 24χρονης στην Αμαλιάδα και με έκτο μωρό: Έπαθε συγκοπή στα χέρια της σύμφωνα με καταγγελία


Ένα ακόμη περιστατικό που ευτυχώς δεν κατέληξε σε θάνατο συνδέεται με την περίπτωση της 24χρονης Ειρήνης από την Αμαλιάδα, η οποία ήταν παρούσα στον θάνατο τεσσάρων βρεφών, με την υπόθεση που έχει τραβήξει πάνω της το βλέμμα της κοινής γνώμης.

Όπως αναφέρει στην εκπομπή του Star, «Αλήθειες με τη Ζήνα» φίλη της 24χρονης με την οποία έκανε παρέα παλαιότερα, κοινή τους γνωστή παραλίγο να χάσει το βρέφος της, όταν εκείνο βρέθηκε με τη νεαρή Ειρήνη για λίγα λεπτά.

Συγκεκριμένα η μητέρα πήγε για λίγα λεπτά στην κουζίνα, αφήνοντας το μωρό με την 24χρονη. Τότε άκουσε την Ειρήνη να φωνάζει πως κάτι έπαθε το παιδί, το οποίο είχε χάσει τις αισθήσεις του και του είχαν γυρίσει τα μάτια. Οι γιατροί στο νοσοκομείο είπαν στη μητέρα πως το παιδί της είχε πάθει συγκοπή και σε περίπτωση που ξανασυμβεί παρόμοιο περιστατικό θα επιστρατευτεί η πρόνοια και θα χάσει την επιμέλειά του.

«Αυτό το περιστατικό ήταν νωρίτερα από τον θάνατο του μωρού της Κατερίνας. Τότε δεν πήγε στο μυαλό της φίλης μας ότι η Ειρήνη έκανε κάτι κακό στο παιδί. Μετά από αυτό το περιστατικό μάλιστα εκείνη έφυγε από το σπίτι και δεν την είδε για αρκετό καιρό», είπε η γυναίκα.

Μάλιστα, αυτό δεν ήταν το μόνο περιστατικό το οποίο καταγγέλλει, καθώς αποκαλύπτει ένα περίεργο συμβάν.

 «Βγήκε για λίγα λεπτά να πάρει τσιγάρα στο περίπτερο και άφησε το μωρό με την Ειρήνη. Ξέχασε όμως το κινητό της και γύρισε πίσω. Τότε είδε την Ειρήνη πάνω από το παιδί της, το οποίο ήταν κατακόκκινο και έβηχε. Της είπε “τι κάνεις εκεί πάνω στο παιδί μου” κι εκείνη έφυγε τρέχοντας», πρόσθεσε.

Η καταγγέλλουσα πρόσθεσε δε, ότι η 24χρονη ήταν βίαιη με το δικό της παιδί, λέγοντας χαρακτηριστικά πως το είχε χτυπήσει και εκείνο έπεσε με το κεφάλι στο έδαφος.

«Ήμασταν τότε μια παρέα μητέρες που φιλοξενούσαμε κατά καιρούς την Ειρήνη και ολονών τα παιδιά κάτι έπαθαν παρουσία της Ειρήνης.Τότε δεν τα είχαμε συνδυάσει γιατί ήταν μεμονωμένα περιστατικά που συνέβαιναν σε μεγάλη χρονική απόσταση το ένα από το άλλο, όμως όλες αυτές οι συμπτώσεις είναι πολύ ύποπτες», κατέληξε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ