Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024

Ταξίδι στον χρόνο; Κάποιοι ισχυρίζονται ότι βλέπουν ένα iPad σε φωτογραφία του 1941


Η φωτογραφία, που τραβήχτηκε από τον φωτογράφο της Farm Security Administration, Edwin Rosskam, απαθανάτισε μια ομάδα έγχρωμων ανθρώπων που περιμένουν υπομονετικά στην ουρά, για να μπουν σε μια κινηματογραφική αίθουσα στη νότια πλευρά του Σικάγου.

Αν και η φωτογραφία είναι κάπως δυσδιάκριτη με την πρώτη ματιά, κάποιοι -με «τρελή» φαντασία- ισχυρίστηκαν ότι αποτελεί απόδειξη ενός ταξιδιού στον χρόνο, εξαιτίας μιας μικρής λεπτομέρειας.
Όπως αναφέρει η nypost, μερικοί σχολιαστές έκαναν ζουμ σε ένα αγόρι που στεκόταν στα δεξιά, κρατώντας αυτό που ισχυρίστηκαν ότι μοιάζει με το δημοφιλές προϊόν της Apple που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2010.

«Τα παιδιά είναι αξιολάτρευτα, αλλά πώς είναι δυνατόν το πρώτο παιδί στη σειρά να κρατά ένα Apple iPad το 1941», ανέφερε κάποιος στο Reddit.


Ωστόσο, οι περισσότεροι χρήστες του διαδικτύου έσπευσαν να απορρίψουν αυτόν τον περίεργο ισχυρισμό, επιμένοντας ότι το αντικείμενο δεν θα μπορούσε να είναι tablet, καθώς δεν είχαν εφευρεθεί ακόμη, και ενώ το ταξίδι στον χρόνο δεν έχει ακόμη αποδειχθεί.

Αντίθετα, άλλοι ανέφεραν ότι το αντικείμενο που κουβαλούσε το νεαρό αγόρι ήταν πιθανότατα ένα βιβλίο, ένα σημειωματάριο ή ένα δερματόδετο ημερολόγιο.

Ωστόσο, οι σχολιαστές επαίνεσαν τους ανθρώπους της φωτογραφίας για τα άψογα ντυσίματά τους, καθώς είναι όλοι στολισμένοι με τα κυριακάτικα ρούχα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ