Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024

Σ.Ε.Γ.Ε.: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Forum Γυναικείας Επιχειρηματικότητας και η υπαίθρια έκθεση Crafting Business Expo στην Κομοτηνή


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τριήμερο εκδηλώσεων του Forum Γυναικείας Επιχειρηματικότητας και της Crafting Business Expo που πραγματοποιήθηκαν στην Κομοτηνή από τις 20 έως τις 22 Σεπτεμβρίου 2024. Η διοργάνωση έγινε από τον Σύνδεσμο Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος (Σ.Ε.Γ.Ε.) σε συν-διοργάνωση με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και σε συνεργασία τον Δήμο Κομοτηνής και τα Επιμελητήρια της περιοχής.

Forum Γυναικείας Επιχειρηματικότητας

Το διήμερο Forum που έλαβε χώρα το 2024 στην Αίθουσα Περιφερειακού Συμβουλίου Γεώργιος Παυλίδης, συγκέντρωσε πάνω από 40 καταξιωμένους ομιλητές από διάφορους κλάδους της επιχειρηματικότητας, οι οποίοι μοιράστηκαν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους με το κοινό.  Στην εναρκτήρια ομιλία της η Πρόεδρος του ΣΕΓΕ, κα. Αποστολίνα Τσαλταμπάση,  υπογράμμισε τη σημασία της ενίσχυσης των γυναικών στον επιχειρηματικό τομέα και τόνισε τη δέσμευση του ΣΕΓΕ να προωθήσει τη γυναικεία επιχειρηματικότητα και να ενισχύσει την οικονομική ανεξαρτησία των γυναικών στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Crafting Business Expo

Παράλληλα με το Forum, υλοποιήθηκε η υπαίθρια έκθεση Crafting Business Expo η οποία φιλοξενήθηκε στο Πάρκο Αγίας Παρασκευής και έδωσε την ευκαιρία σε ταλαντούχες γυναίκες επιχειρηματίες να εκθέσουν τα χειροποίητα προϊόντα τους, όπως κοσμήματα, κεραμικά και υφαντά με την  ανταπόκριση του κοινού να ξεπερνά κάθε προσδοκία Στα πλαίσια των Εγκαινίων πραγματοποιήθηκε μία ιδιαίτερη τελετή βραβεύσεων μέσα από την οποία τιμήθηκαν επιτυχημένες γυναίκες επιχειρηματίες της περιοχής.

Το απόγευμα του Σάββατου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Forum Γυναικείας Επιχειρηματικότητας, πραγματοποιήθηκε μια εντυπωσιακή ανοιχτή συναυλία με την καταξιωμένη καλλιτέχνη Νίνα Μαζάνη. Ο χώρος γέμισε μελωδίες, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα που ενθουσίασε το κοινό.

Το 3ήμερο του Forum Γυναικείας Επιχειρηματικότητας ολοκληρώθηκε με επιτυχία, αφήνοντας ένα ισχυρό αποτύπωμα στην τοπική κοινωνία και αναδεικνύοντας το δυναμισμό των γυναικών επιχειρηματιών της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Μέσα από εξαιρετικές ομιλίες, καινοτόμες παρουσιάσεις και τιμητικές βραβεύσεις, επιτεύχθηκε η προώθηση της γυναικείας επιχειρηματικότητας και η ενίσχυση της συνεργασίας σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο.

 Ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος - ΣΕΓΕ, επιβεβαίωσε τη δέσμευσή του για τη στήριξη και την ανάπτυξη της γυναικείας επιχειρηματικότητας στην περιοχή, ενισχύοντας τη διασύνδεση και τη βιώσιμη ανάπτυξη των τοπικών επιχειρήσεων..

Η διοργάνωση τελούσε υπό την αιγίδα των:

Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, του Υπουργείου Εσωτερικών (τομέας Μακεδονίας-Θράκης), της Γενική Γραμματεία Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων και του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Θεσμικοί Φορείς υποστήριξης: Περιφέρεια Αν.Μακ. και Θράκης, Δήμος Κομοτηνής, Επιμελητήριο Δράμας, Επιμελητήριο Έβρου, Επαγγελματικό Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης, Εμπορικό Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης

Με την ευγενική χορηγία των: COSMOTE, adStrategy, The Cube, OECON Group, Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης Α.Ε., Άρωμα Έβρου, Sali Boutique Hotel, Kikones, Φωτογραφική Ομάδα Κομοτηνής, SAINT GEORGE - Βoutique Rooms, Anatolia Hotel











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ