Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024

Καλπάκης για την επίδειξη πλούτου της Ακρίτα: «Αυτοί είναι οι υποστηρικτές του Κασσελάκη – Τι ντροπή»


Χρησιμοποιώντας τη λέξη «ντροπή» ο πρώην εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέργιος Καλπάκης, ασκεί δριμεία κριτική στην Έλενα Ακρίτα για το σχόλιο σχετικά με την πισίνα στο σπίτι της.

«Πολιτική μόνο για πλούσιους, διότι όσοι προέρχονται από τα λαϊκά στρώματα είναι πολύ πιθανό να γίνουν κλέφτες. Αυτό μας λέει ωμά, κυνικά και χωρίς καν τα προσχήματα, η κυρία Έλενα Ακρίτα. Πάλι καλά που δεν μας είπε να φοβόμαστε λιγότερο τον Μητσοτάκη από κάποιον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ» γράφει ο Στέργιος Καλπάκης.

«Αλλά αυτοί είναι οι υποστηρικτές του κύριου Κασσελάκη, αυτή την αντίληψη θέλουν να εγκαθιδρύσουν στο κόμμα μας. Οι καλοί, τίμιοι, εργατικοί και επιτυχημένοι από τη μία. Οι κακοί, πονηροί, αργόσχολοι και αποτυχημένοι από την άλλη. Ό,τι έλεγε δηλαδή τόσα χρόνια το αντιΣΥΡΙΖΑ μέτωπο» καταλήγει ο κ. Καλπάκης.

Υπενθυμίζεται ότι η χθες το βράδυ η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα, έκανε μία ανάρτηση, συνοδεύοντάς την με φωτογραφία. Σε αυτή φαίνεται στο βάθος μια εσωτερική πισίνα, με την Έλενα Ακρίτα να σπεύδει να σχολιάσει κάτω από την ανάρτησή της:«Και για να τους προλάβω, ναι το σπίτι έχει πισίνα σχεδόν 40 χρόνια, από το 1985 που χτίστηκε. Αν είχα κάτι να κρύψω δεν θα τη φωτογράφιζα. Τον χορτασμένο μην φοβάσαι, το γιο της πλύστρας να φοβάσαι. Που μπήκε στην πολιτική με τρύπιο σώβρακο και βρέθηκε με κολοσσιαία περιουσία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ