Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2024

Η προστασία της Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας ως μοχλός ανάπτυξης των επιχειρήσεων από τον ΟΒΙ & την ΑΖΚ


Ο Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ) και η Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας διοργανώνουν ημερίδα με τίτλο «Η προστασία της Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας ως μοχλός ανάπτυξης των επιχειρήσεων» την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 17:30 στις εγκαταστάσεις της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας Α.Ε., Φιλικής Εταιρείας 12 & Τσιμισκή.

 
Στην ημερίδα θα παρουσιαστούν οι κυριότεροι τίτλοι Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (Διπλώματα Ευρεσιτεχνίας, Βιομηχανικά Σχέδια και Εμπορικά Σήματα) με τις απαραίτητες διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν και τα κόστη κατάθεσης σε Ελλάδα, Ευρώπη και παγκόσμια.
     
     
    ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΕΔΩ
     
     
     
    ESG 2.0: Προκλήσεις και ευκαιρίες
    de:hub Networking Brunch: Pretzels & Frappé
     
    Με μεγάλη χαρά συμμετέχουμε και φέτος στη ΔΕΘ με δύο σημαντικές εκδηλώσεις για το ESG και τη Γυναικεία Ηγεσία.
     
    Η εκδήλωση ESG 2.0: Προκλήσεις και ευκαιρίες, θα λάβει χώρα το Σάββατο 7/9, στις 13:00 στο Stage του EBEA στο Pavilion 17.
     
    Στην εκδήλωση μέσα από τρία πάνελ συζήτησης θα αναλυθούν οι τρεις άξονες του ESG: Περιβάλλον, Κοινωνική Ευθύνη και Συμπερίληψη και Εταιρική Διακυβέρνηση και Ηθική. Στις συζητήσεις συμμετέχουν επιχειρηματίες, εκπρόσωποι φορέων, ακαδημαϊκοί και startuppers.
       
       
      ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΕΔΩ
       
       
       
      Οικοδομώντας την Πράσινη Ενέργεια της Ευρώπης | Η Συνεισφορά των Εμβληματικών Έργων Flex2Energy & COPE-Nano στην Αντιμετώπιση της Κλιματικής, Ενεργειακής και Επισιτιστικής Κρίσης
      The 7th CASSINI Hackathon Greece is here
       
      To Horizon Europe Flex2Energy Project (www.flex2energy.eu) στο οποίο συμμετέχουν 17 εταίροι από ολόκληρη την Ευρώπη με συντονίστρια την Ελληνική εταιρεία ΟΕΤ (με έδρα την Θεσσαλονίκη) δημιουργεί για πρώτη φορά εργοστάσιο μαζικής παραγωγής φωτοβολταϊκών 3ης γενιάς. Τα νέου τύπου φωτοβολταϊκά που δημιουργούνται στην Ελλάδα είναι ημιδιαφανή, ελαφρά και τοποθετούνται εύκολα σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Η μαζική παραγωγή τους αναμένεται να μειώσει το κόστος τους, αλλά και να εδραιώσει την αυτονομία της Ευρώπης στον τομέα της πράσινης ενέργειας. Οι εφαρμογές τους σε κτίρια και αυτοκίνητα, ανταποκρίνονται πλήρως στο παγκόσμιο αίτημα για πράσινες βιώσιμες πόλεις. Στον αγροτικό τομέα τα φωτοβολταϊκά 3ης γενιάς εξασφαλίζουν τριπλή χρήση γης με ουσιαστική αύξηση της αγροτικής παραγωγής.
         
         
        ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
         
         
         
        AI Agora: Shaping the Future Together
        The 7th CASSINI Hackathon Greece is here
         
        Alexander Innovation Zone (AIZ) is proud to co-organize, once again, the AI and Beers event in collaboration with the EIT AI Community and the AI and Beers Community.
         
        We invite the local AI ecosystem to gather and engage in deep conversations about the latest advancements and the emerging challenges in the world of AI. Our goal is to democratize AI, ensuring its benefits reach every corner of society. In the spirit of the ancient Agora, where open dialogue shaped civilizations, we create a modern forum for exchanging ideas and fostering a more inclusive future through AI.
           
           
          ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΕΔΩ
           
           
           
          de:hub Networking Brunch: Pretzels & Frappé
          The 7th CASSINI Hackathon Greece is here
           
          Meet and greet the German startups participating at the 88th TIF!
           
          Με αφορμή την συμμετοχή της Digital Hub Initiative στην 88η ΔΕΘ, 11 γερμανικά start–ups θα βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη για δικτύωση, συζήτηση και ανταλλαγή ιδεών και απόψεων και σας περιμένουν σε ένα Networking-Brunch την Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου, ώρα 10:00 – 12:00, στην Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας.
           
          Με την υποστήριξη του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου η Digital Hub Initiative διοργανώνει ένα Networking-Brunch για γερμανικά και ελληνικά start up καθώς και εκπροσώπους των οικοσυστημάτων, της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας.
             
             
            ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΕΔΩ
             
             
             
             
            ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΖΩΝΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ Α.Ε.
            Φιλικής Εταιρείας 12 & Ι. Τσιμισκή,
            ΤΚ 54621 Θεσσαλονίκη
             


            Δεν υπάρχουν σχόλια:

            Δημοσίευση σχολίου

            ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ