Τρίτη 4 Ιουνίου 2024

H Katy Perry με μπικίνι και διαφανές φόρεμα στη Γαλλική Ριβιέρα


Η Katy Perry βρέθηκε στην πόλη Αντίμπ της Γαλλικής Ριβιέρας ως προσκεκλημένη του δισεκατομυριούχου Anant Ambani, ο οποίος διοργάνωσε ένα ακόμα μεγάλο πάρτι πριν από το γάμο του με την Radhika Merchant.



Η 39χρονη τραγουδίστρια φαίνεται πως διασκέδασε πολύ κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Αντίμπ και το ξενοδοχείο Hôtel du Cap-Eden-Roc, αναρτώντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο όπου φοράει ένα δροσερό καλοκαιρινό outfit που της ταιριάζει πολύ.

Η Perry συνδύασε το πορτοκαλί μαγιό της με ένα halterneck πορτοκαλί πλεκτό φόρεμα με άνοιγμα κάτω από το στήθος και μεγάλες ιριδίζουσες παγιέτες. Το look ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι πορτοκαλί πέδιλα, δημιουργώντας ένα outfit που μπορεί να μεταφερθεί από τo beach bar σε άλλο βραδινό προορισμό.

Η τραγουδίστρια, παρότι είναι μελαχρινή και πολλές φορές οι γυναίκες με αυτούς τους χρωματικούς τόνους διστάζουν να φορέσουν έντονα ζεστά χρώματα, απέδειξε ότι το πορτοκαλί είναι μια ουδέτερη απόχρωση που φέρνει το καλοκαίρι στην καθημερινή μας γκαρνταρόμπα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το look της και να εμπνευστείτε (κλικ στο βελάκι):

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ