Τετάρτη 29 Μαΐου 2024

Αυστραλός αγόρασε ένα μπέργκερ από τα McDonald's το 1995 και δεν το έφαγε: Τριάντα χρόνια μετά το έχει κρατήσει για να δει τι θα συμβεί


Τα McDonald's δήλωσαν μάλιστα ότι υπάρχει λόγος για τη μεγάλη διάρκεια ζωής του μπιφτεκιού, με έναν εκπρόσωπο να εξηγεί ότι αν ένα μαγειρεμένο μπιφτέκι μείνει σε θερμοκρασία δωματίου για κάποιο χρονικό διάστημα.

Πίσω στο 1995, ένας άνδρας αποφάσισε να αγοράσει ένα μπέργκερ από τα McDonald's, αλλά όχι ως το επόμενο γεύμα του. Οι Αυστραλοί Casey Dean και Eduards Nits ισχυρίστηκαν ότι αγόρασαν το μπέργκερ όταν ήταν έφηβοι από ένα McDonald's στην Αδελαΐδα.

Αντί να καταβροχθίσουν το φαστ φουντ, πήραν αντ' αυτού τη βαρυσήμαντη απόφαση να το κρατήσουν και να δουν τι θα του συμβεί με την πάροδο του χρόνου.

Παρά το γεγονός ότι έμεινε έξω για τόσο πολύ καιρό, το μπέργκερ, το οποίο τα αγόρια ονόμασαν «φιλαράκι» τους, έχει καταφέρει να παραμείνει στην ίδια σχετικά κατάσταση με εκείνη που ήταν όταν το αγόρασαν για πρώτη φορά.

Σύμφωνα με το AFP, το μπιφτέκι έχει συρρικνωθεί λίγο από το αρχικό του μέγεθος, αλλά δεν έχει αναπτυχθεί μούχλα πάνω του και δεν μυρίζει καν.
«Δεν θα αργήσουν να κρατήσουν το μπέργκερ για 30 ολόκληρα χρόνια, αν και μάλλον δεν θα θέλατε να πιέσετε την τύχη σας τρώγοντάς το» είπε χαρακτηριστικά.

Τα McDonald's δήλωσαν μάλιστα ότι υπάρχει λόγος για τη μεγάλη διάρκεια ζωής του μπιφτεκιού, με έναν εκπρόσωπο να εξηγεί ότι αν ένα μαγειρεμένο μπιφτέκι μείνει σε θερμοκρασία δωματίου για κάποιο χρονικό διάστημα, δεν υπάρχει αρκετή υγρασία για να υποστηρίξει την ανάπτυξη βακτηρίων.

Αντίθετα, το γρήγορο φαγητό είναι απλά πολύ αποξηραμένο και δεν υπάρχουν οι συνθήκες για να αναπτυχθούν βακτήρια σε αυτό. Τα McDonald's φτιάχνουν κάθε χρόνο όλα τα είδη των μπιφτεκιών στα πλήθη τους, οπότε όποιος μαγείρεψε αυτό το μπιφτέκι δεν θα είχε ιδέα ότι έφτιαχνε ένα γεύμα για τα βιβλία της ιστορίας.

Ενώ μπορείτε προφανώς να πάρετε ένα μπέργκερ που δεν αποσυντίθεται ποτέ από τα McDonald's, μπορείτε επίσης να παραγγείλετε ένα μπέργκερ που δεν υπήρξε ποτέ επίσης. Ένας τύπος κάποτε παρήγγειλε ένα τσίζμπεργκερ, τους ζήτησε να βγάλουν τα πάντα και του παρέδωσαν ένα άδειο κουτί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ