Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022

Η Ριάνα δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλιά στην πρώτη της ανάρτηση για την εγκυμοσύνη της


Περισσότερα ενσταντανέ από τη στιλάτη φωτογράφιση που έκανε γνωστή την εγκυμοσύνη της στον κόσμο δημοσίευσε η γοητευτική Ριάνα στον λογαριασμό της στο Instagram.

Όπως έγινε γνωστό τα τελευταία 24ωρα, η 33χρονη περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύντροφό της A$AP Rocky. H ανακοίνωση για τη μεγάλη αλλαγή στην προσωπική ζωή της τραγουδίστριας και επιχειρηματία συνέπεσε με την έναρξη του Black History Month (Μήνα Μαύρης Ιστορίας) στην Αμερική, κάτι που επισημαίνει η Ριάνα στην τελευταία της ανάρτηση.

Στο ποστ της που περιλαμβάνει τέσσερις φωτογραφίες και έχει συγκεντρώσει πάνω από 8 εκατομμύρια like μέσα σε τρεις ώρες, η Ριάνα ποζάρει στο μπάνιο με σηκωμένη την μπλούζα, αφήνοντας να φανεί η φουσκωμένη της κοιλιά. Οι άλλες τρεις φωτογραφίες είναι από την πρόσφατα φωτογράφιση με τον σύντροφό της, όπου η λαμπερή Ριάνα πόζαρε αγκαλιά με τον A$AP Rocky σε δρόμους της Νέας Υόρκης.

Το ζευγάρι είναι τρισευτυχισμένο περιμένοντας το νέο μέλος της οικογένειάς του, ανέφερε μια πηγή από το περιβάλλον της Ριάνα στο People. Παρόλο που η μητρότητα δεν ήταν κάτι στο οποίο εστίαζε η 33χρονη, η σχέση της με τον Rocky την έκανε πιο δέκτική στην ιδέα. «Είναι πανευτυχής και ανυπομονεί να γίνει μαμά. Λατρεύει όλες τις αλλαγές που προκαλεί η εγκυμοσύνη στο σώμα της. Εξάλλου, στις επιδείξεις μόδας για τα εσώρουχα Savage X Fenty (τη φίρμα της Ριάνα) οι έγκυες γυναίκες είχαν πάντα τιμητική θέση», αναφέρει η πηγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ