Καταρχάς τα αυγά πρέπει να έχουν έρθει σε θερμοκρασία δωματίου πριν τα βάλετε στην κατσαρόλα.
Αφού προσθέσετε λίγο αλάτι στο νερό, δοκιμάστε να βάλετε στον πάτο της κατσαρόλας ή του μπρικιού μια μικρή πετσέτα ή ένα κομμάτι βαμβακερό ύφασμα που θα ανακόψει την πρόσκρουση των αυγών με τα μεταλλικά τοιχώματα του σκεύους και θα διατηρήσει το αυγό ακέραιο. Αν μάλιστα προσθέσετε λίγο ξύδι στο νερό τότε είναι βέβαιο πως τα αυγά σας θα βγουν ...ατσαλάκωτα.
Αφού προσθέσετε λίγο αλάτι στο νερό, δοκιμάστε να βάλετε στον πάτο της κατσαρόλας ή του μπρικιού μια μικρή πετσέτα ή ένα κομμάτι βαμβακερό ύφασμα που θα ανακόψει την πρόσκρουση των αυγών με τα μεταλλικά τοιχώματα του σκεύους και θα διατηρήσει το αυγό ακέραιο. Αν μάλιστα προσθέσετε λίγο ξύδι στο νερό τότε είναι βέβαιο πως τα αυγά σας θα βγουν ...ατσαλάκωτα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ