Να επιλέξουν το τυρί που προτιμούν κάλεσε το πρακτορείο Bloomberg κορυφαίους σεφ από όλο τον κόσμο και ο ισραηλινο-βρετανός σεφ Γιόταμ Οτολένγκι επέλεξε το μανούρι.
Αυτό το μαλακό τυρί από τη Θεσσαλία και τη Μακεδονία, στην Ελλάδα, είναι γνωστό για την απαλή, γαλακτώδη γεύση του, τονίζει. «Το χρησιμοποιούμε πολύ στο εστιατόριό μας. Είναι λευκό και φρέσκο, με κρέμα που προστίθεται και το κάνει πιο γλυκό και πιο κρεμώδες από τη φέτα. Ψήνεται πολύ ωραία, οπότε το χρησιμοποιούμε σε σαλάτες και με ψητά λαχανικά. Αντίθετα με το χαλούμι, που η γεύση του χαλάει αν δεν σερβιριστεί ζεστό, το μανούρι μπορεί να τρώγεται και σε θερμοκρασία δωματίου» λέει χαρακτηριστικά.
Ο Οτολένγκι είναι ιδιοκτήτης εστιατορίου και συνιδιοκτήτης ντελικατέσεν στο Λονδίνο, όπου και ζει. Γεννήθηκε στο Ισραήλ και ο πατέρας του είναι Ιταλός.
Αυτό το μαλακό τυρί από τη Θεσσαλία και τη Μακεδονία, στην Ελλάδα, είναι γνωστό για την απαλή, γαλακτώδη γεύση του, τονίζει. «Το χρησιμοποιούμε πολύ στο εστιατόριό μας. Είναι λευκό και φρέσκο, με κρέμα που προστίθεται και το κάνει πιο γλυκό και πιο κρεμώδες από τη φέτα. Ψήνεται πολύ ωραία, οπότε το χρησιμοποιούμε σε σαλάτες και με ψητά λαχανικά. Αντίθετα με το χαλούμι, που η γεύση του χαλάει αν δεν σερβιριστεί ζεστό, το μανούρι μπορεί να τρώγεται και σε θερμοκρασία δωματίου» λέει χαρακτηριστικά.
Ο Οτολένγκι είναι ιδιοκτήτης εστιατορίου και συνιδιοκτήτης ντελικατέσεν στο Λονδίνο, όπου και ζει. Γεννήθηκε στο Ισραήλ και ο πατέρας του είναι Ιταλός.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ