Με
δύο νέες γεύσεις- έκπληξη από τις Σέρρες ,η Μικροζυθοποιία Σερρών & Β
Ελλάδας «Siriς MicroBrewery» ρίχνει…άγκυρα
στην…προκυμαία του ΖΥΘΟΥ στο Λευκό Πύργο.
Ένας
χρόνος VOREIA Beer με δύο νέες συνταγές
Η
φιλοσοφία της Σερραϊκής μικροζυθοποιίας που έχει μπει πλέον δυναμικά στον
παγκόσμιο χάρτη των εξαγωγών, εστιάζεται
στην παραγωγή φρέσκιας, απαστερίωτης
μπύρας υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών, με χρήση αποκλειστικά αγνών υλικών και με άξονα τη μικρή παραγωγή και όχι τη μαζικότητα.
Έτσι, παράγει και προσφέρει μπύρες
υψηλής διατροφικής και γευστικής αξίας που διακρίνονται για τα υπέροχα
αρώματα και την ισορροπημένη τους γεύση.
Τις
δύο νέες συνταγές της Voreia, Stout και Wit, μπύρες με
αυθεντικό χαρακτήρα και ιδιαίτερη ταυτότητα που επάξια συναγωνίζονται αντίστοιχα
κορυφαία προϊόντα παγκοσμίως, θα έχετε τη δυνατότητα να τις απολαύσετε
ταξιδεύοντας ταυτόχρονα στην πολυγευστική Θεσσαλονίκη και τους παραδοσιακούς
δρόμους της σε μια σύγχρονη γευστική διαδρομή.
ΔΥΟ ΝΕΕΣ ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ
ΠΡΟΣΑΡΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΖΥΘΟ
Ανακαλύψτε τις
Τετάρτη 4 Μαρτίου 21:00 στο
ΖΥΘΟ ΝΤΟΡΕ
ΖΥΘΟΣ ΝΤΟΡΕ
Λαδάδικα
Λευκός Πύργος
2310 540 284, 6943 211211 2310 279010, 6943 904038 www.zithos.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ