Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

ΕΤΣΙ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ Ο ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΑΒΒΑΣ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ...

Μπορεί να έχουν περάσει αρκετές ώρες από το τέλος του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού αλλά ακόμα δεν έχει κοπάσει ο θόρυβος των όσων συνέβησαν στα αποδυτήρια με πρωταγωνιστές τους παίκτες του Ολυμπιακού και τον πάντα γραφικό Σάββα Θεοδωρίδη.
Μόνο που όσα γίνονται γνωστά αποτελούν ζήτημα με το οποίο θα πρέπει να ασχοληθούν οι εισαγγελείς. Θα γράφαμε ότι πρέπει να ασχοληθούν και οι υπερκείμενες αρχές του Ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά θα ήταν αστείο καθώς τόσο η διοίκηση της ΕΠΟ όσο και η διοίκηση της Superleague είναι… διορισμένες από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα κι ενώ ο Τάσος Κάκος με τους συνεργάτες του κατευθυνόταν στα αποδυτήρια των διαιτητών ο Σάββας Θεοδωρίδης του φώναξε… «Ξέρεις τι σε περιμένει; Θα δεις τι θα πάθεις γι αυτό που έκανες στον Ολυμπιακό». Οι απειλές (ακούστηκε και το «που θα κρυφτείς;») σαφώς στρέφονται κατά την σωματικής ακεραιότητας του διαιτητή ακούστηκαν και από ποδοσφαιριστές των ερυθρόλευκων που χωρίς δισταγμό και με περίσσιο θράσος απειλούσαν τον Κερκυραίο ρέφερι που είναι απορίας άξιο γιατί δεν ανέφερε όσα συνέβησαν στα αποδυτήρια, στο φύλλο αγώνα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ