Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Ο ΚΛΑΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ THESSBOMB

Όπως αποκάλυψε το Thessbomb και το Thessport ο Κλάους Αθανασιάδης δεν γύρισε με την υπόλοιπη αποστολή στη Θεσσαλονίκη μετά τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από το Κύπελλο μεταβαίνοντας με αυτοκίνητο στην Αθήνα.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ να γίνουν έξαλλοι με την επιλογή του φορ της ομάδας τους.

Ορισμένοι, χθες, ζήτησαν εξηγήσεις από τον Κλάους ο οποίος τους... μπέρδεψε λέγοντας πως "κάποιος (σημ. δηλαδή το ThessBomb και το Thessport) ανάρτησε μια φωτογραφία μου με την κοπέλα μου σε νυχτερινό κέντρο, όμως, αυτό είχε συμβεί πριν από μήνες".
Εκεί είναι και το "τουμπάρισμα": 
Εμείς τονίζουμε με ιδιαίτερη γραφή μάλιστα πως οι φωτογραφίες που δημοσιεύσαμε "είναι από παλαιότερη έξοδο του ζεύγους" (δείτε στο τέλος της ανάρτησης).

Στους οπαδούς του ΠΑΟΚ που πήγαν στην χθεσινή προπόνηση ο Κλάους είπε πως το Σάββατο το βράδυ ήταν πολύ πικραμένος και ήθελε να πάει σε ένα δικό του πρόσωπο για να απαλύνει τη στεναχώρια του, ενώ δεν βγήκε έξω.
Εμείς, όμως προβλέψαμε τη "δικαιολογία" του και αναφέρουμε στο κείμενο τις αντιρρήσεις μας για την επιλογή του (ξαναδιαβάστε τι γράφουμε στο υστερόγραφο της ανάρτησης ΕΔΩ).

Όμως, φίλτατε και αγαπημένε Στέφανε, εξακολουθούμε να θεωρούμε την ενέργειά σου ΛΑΘΟΣ!
Είπαμε, είσαι ένας εκ των αρχηγών της ομάδας, ο ΠΑΟΚ στηρίζει πολλά επάνω στο ταλέντο σου και θα έπρεπε να επιστρέψεις με αυτή στη Θεσσαλονίκη για λόγους συσπείρωσης.
Κατόπιν ας πήγαινες στην Αθήνα.
Θα ήταν κομματάκι κουραστικό, αλλά θα ήταν το ΣΩΣΤΟ! Θα ήταν ενέργεια ΑΡΧΗΓΟΥ!

Bombardinho

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ