Μια εξαιρετική τηγανιά που θα την ευχαριστηθεί το "είναι" σας αλλά και όσοι φάνε από το πιάτο που θα ετοιμάσετε, σας προτείνουμε για σήμερα. Η συνταγή είναι και εύκολη. Λοιπόν, θα χρειαστείτε:
Υλικά
Εκτέλεση:
Σ' ένα τηγάνι, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε χαμηλή φωτιά. Προσθέτουμε τη χοιρινή τηγανιά και σοτάρουμε για 3-4 λεπτά. Στη συνέχεια προσθέτουμε τις πιπεριές, τα μανιτάρια και τα κρεμμύδια και σοτάρουμε για άλλα 2 λεπτά. Σβήνουμε με λευκό κρασί και αφήνουμε την τηγανιά να πάρει μια βράση. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα. Στο τέλος προσθέτουμε το μαϊντανό και σερβίρουμε με ρύζι ή πατάτες φούρνου.
Υλικά
- 0,5 kg Χοιρινή τηγανιά
- 100 gr Πιπεριές πράσινες σε λωρίδες
- 100 gr Μανιτάρια (κονσέρβα)
- 100 gr Κρεμμύδια σε λωρίδες
- 200 ml Λευκό κρασί
- 30 gr Mαϊντανό ψιλοκομμένο Λίγο ελαιόλαδο
Σ' ένα τηγάνι, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε χαμηλή φωτιά. Προσθέτουμε τη χοιρινή τηγανιά και σοτάρουμε για 3-4 λεπτά. Στη συνέχεια προσθέτουμε τις πιπεριές, τα μανιτάρια και τα κρεμμύδια και σοτάρουμε για άλλα 2 λεπτά. Σβήνουμε με λευκό κρασί και αφήνουμε την τηγανιά να πάρει μια βράση. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα. Στο τέλος προσθέτουμε το μαϊντανό και σερβίρουμε με ρύζι ή πατάτες φούρνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ