Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

Η απαγωγή του Βασίλη Καρρά στο Αγρίνιο για να μην κάνει συναυλία και ο αυγουλάς που τον βρήκε στο χωράφι


Μια άγνωστη ιστορία που είχε ζήσει ο τραγουδιστής στο Αγρίνιο αποκάλυψε ο βιογράφος του Βασίλη Καρρά.

Λίγους μήνες μετά τον θάνατο του Βασίλη Καρρά, κυκλοφόρησε το βιβλίο με την βιογραφία του, στο οποίο αποκαλύπτονται άγνωστα περιστατικά από την ζωή του.

Ένα από αυτά, ήταν και η απαγωγή του στο Αγρίνιο, για να μην τραγουδήσει.

Συγκεκριμένα, ο βιογράφος του Θάνος Κανούσης μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «The 2night Show» ανέφερε πως στο Αγρίνιο επρόκειτο να τραγουδήσει, αλλά το ίδιο βράδυ τραγουδούσαν και δυο άλλοι καλλιτέχνες. Επειδή όλοι θα πήγαιναν να ακούσουν τον Βασίλη Καρρά, κάποιοι τον απήγαγαν και τον πήγαν σε ένα χωράφι, όπου τον βρήκε ένας αυγουλάς και τον πήρε με το αμάξι του.

«Αυτό έγινε στο Αγρίνιο. Ήταν πρώτο όνομα ο Βασίλης και στο χωριό εκεί υπήρχε πανηγύρι, στο γήπεδο θα έπαιζε. Υπήρχαν άλλα δύο μαγαζιά και δύο επώνυμοι τραγουδιστές που θα τραγουδούσαν. Υπάρχουν δύο τύποι που του συστήθηκαν ως Θεσσαλονικείς καπνέμποροι, "άρχοντα τι κάνεις; Εμείς ήρθαμε για σένα" του λέγανε. Τους λέει "παιδιά δεν ξέρω πού παίζω". "Θα σε πάμε εμείς" του λένε. Στον δρόμο που προχωράνε, έκαναν δεξιά το αυτοκίνητο, σε κάτι καλαμπόκια, από ό,τι μου είπε βγαίνουν 5-6 τύποι με πιστόλια, τον παίρνουν και τον πάνε σε ένα ακατοίκητο χωριό, για να μην τραγουδήσει. Βρέθηκε σε ένα χωράφι με κάτι καπνά, με καλαμπόκια, δεν ξέρει που βρίσκεται και εμφανίζεται ένας αυγουλάς, μ' ένα φορτηγάκι. Του λέει "Βασίλη τι θέλεις εδώ", του λέει "άσε τι θέλω εδώ μπορείς να με πας λίγο στο χωριό;". Και πήγε στο χωριό, τον πήγε ο αυγουλάς. Η συναυλία δεν έγινε ποτέ», είπε ο Θάνος Κανούσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ