Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Ελληνίδα ζήτησε κέτσαπ σε εστιατόριο της Ιταλίας: H τρομερή απάντηση του καταστήματος


Φαντάζεστε να ερχόταν κάποιος μπροστά σας και να ζητούσε ένα αβοκάντο για το πιτόγυρό του; Ή να σας έλεγε ότι προτιμά να τρώει τη φέτα με λίγο μουστάρδα από πάνω; Μιλάμε σαφώς για ακραίους συνδυασμούς φαγητών, οι οποίοι μπορεί να προκαλέσουν την «έκρηξη» κάποιου. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τους Ιταλούς όταν ακούν πως πάνω στα ζυμαρικά προσθέτουμε κέτσαπ.

Θα μπορούσε εύκολα να πει κανείς πως κάτι τέτοιο θεωρείται «ιεροσυλία», ειδικά μέσα στην Ιταλία, την πατρίδα των ζυμαρικών. Κι όμως, όπως είδαμε τυχαία σε ένα βίντεο στο TikTok, μια Ελληνίδα, η οποία βρέθηκε σε ένα εστιατόριο της γειτονικής χώρας, τόλμησε να προκαλέσει τον σερβιτόρο του καταστήματος, ζητώντας του να της φέρει λίγη κέτσαπ.

Πιο συγκεκριμένα, η πελάτισσα ζήτησε κέτσαπ για την καρμπονάρα της, κάτι που έκανε έξαλλο τον σερβιτόρο, ο οποίος της εξήγησε πως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να το επιτρέψει μέσα στο μαγαζί που δουλεύει.
Μάλιστα, δεν σταμάτησε εκεί, αφού η πελάτισσα επέμεινε στην επιλογή της. Έτσι, στο τέλος του βίντεο βλέπουμε πως ο σερβιτόρος αναγκάζεται να φωνάξει τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου, προκειμένου να της εξηγήσει κι αυτός πόσο λάθος είναι το να ρίξει κέτσαπ πάνω στα ζυμαρικά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ