Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022

“Θα έρθω μέσα να σε δείρω” – Τι λέει η ιδιοκτήτρια καφέ για την “έφοδο” της 28χρονης και την επίθεση σε υπάλληλο


Θύμα επίθεσης από 28χρονη “πελάτισσα” έπεσε χθες μία 19χρονη υπάλληλος σε τυροπιτάδικο – καφέ της Νέας Ιωνίας, στον Βόλο.

Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος περιέγραψε στα gegonota.news όλα όσα συνέβησαν λίγα λεπτά μετά τις 10:30 το βράδυ, όταν η 28χρονη μπήκε στο μαγαζί για να πάρει καφέ, αλλά αρνήθηκε να τον πληρώσει.

Όπως περιγράφει, η συμπεριφορά της γυναίκας ήταν εξαρχής επιθετική και μάλιστα κάποια στιγμή απείλησε την υπάλληλο λέγοντας “θα έρθω μέσα να σε δείρω”. Πράγματι, πέρασε πίσω από τον πάγκο και χτύπησε την 19χρονη στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να σπάσουν τα γυαλιά της, πέταξε πάνω της μπουκάλια αποσμητικών χώρου που βρήκε μπροστά της και έριξε νερό στην ταμειακή και τον υπολογιστή του καταστήματος.

Όπως ανέφερε η ίδια, η υπάλληλος είναι γνώστρια πολεμικών τεχνών (ζιου ζίτσου), αλλά δεν επιχείρησε να αμυνθεί, καθώς φιλοσοφία του αθλήματος είναι να χρησιμοποιούν τις τεχνικές μόνο όταν κινδυνεύσουν σοβαρά.

Η 28χρονη που σύμφωνα με πληροφορίες είναι μητέρα ενός ανήλικου παιδιού, οδηγείται σήμερα στο Αυτόφωρο κατηγορούμενη για απειλή, πρόκληση σωματικής βλάβης, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, κλοπή και εξύβριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ