Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022

Το κόλπο για να μην πετάγεται το λάδι από το τηγάνι


Ένα εύκολο κόλπο που κάνει το λάδι να μην πετάγεται, ό,τι κι αν θες να τηγανίσεις...

Ποιο είναι αυτό;

Μια πρέζα αλάτι μέσα στο ελαιόλαδο που βάλαμε στο τηγάνι. Μια σωτήρια λύση, που αν τη συνδυάσουμε με στεγνά τρόφιμα τα οποία βρίσκονται σε θερμοκρασία δωματίου, θα έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Τέλειο τηγάνισμα χωρίς πιτσιλιές και εγκαύματα.

Για τέλεια αποτελέσματα πάντως σκεφθείτε το ενδεχόμενο να πάρετε μια  ειδική πυκνή σίτα.

Δοκιμάστε το και θα μας θυμηθείτε! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ