Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Επιδειξίας σκόρπιζε τον τρόμο στον Βόλο: «Το… έκανα πιο συχνά, προσπαθώ να το κόψω» – Τι είπε στην απολογία του


Τον τρόμο είχε σκορπίσει επιδειξίας στον Βόλο, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας.
Η απολογία του 53χρονου προκάλεσε αμηχανία στο Δικαστήριο. Σε συνθήκες χιονιά, έξω από κατάστημα στην οδό Ερμού έδειξε τα γεννητικά του όργανα σε τρεις ανήλικες κοπέλες που έτυχε να περνούν από το δρόμο.

«Παλιότερα το έκανα πιο συχνά και τώρα προσπαθώ να το κόψω», ήταν η κατάθεση του άνδρα, που λαμβάνει θεραπεία για ψυχολογικά προβλήματα σύμφωνα με το magnesianews.gr.

Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου τον καταδίκασε σε συνολική ποινή φυλάκισης 20 μηνών, με αναστολή ενός έτους.

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Βόλου και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή.

Τι κατήγγειλαν οι γονείς των τριών ανήλικων κοριτσιών

Όπως κατήγγειλαν οι γονείς τριών 17χρονων κοριτσιών, ο 53χρονος το βράδυ της Δευτέρας στον Βόλο, προσέγγισε τις ανήλικες και προέβη σε άσεμνες πράξεις σε βάρος τους, προσβάλλοντας έτσι βάναυσα την τιμή τους.

Ο 53χρονος οδηγήθηκε χθες στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, στο οποίο η πρόεδρος και η εισαγγελέας ήταν γυναίκες και σύμφωνα με πληροφορίες όταν ρωτήθηκε για ποιο λόγο το έκανε απάντησε «είπα μήπως οι κοπέλες ήθελαν να δουν τα γεννητικά μου όργανα»!

Ως μάρτυρες κατέθεσαν οι μητέρες δύο από τα τρία κορίτσια που είπαν ότι ο κατηγορούμενος βρισκόταν έξω από κατάστημα εσωρούχων στην οδό Ερμού και όταν πέρασαν τα κορίτσια από το σημείο κατέβασε το παντελόνι, έβαλε το χέρι του στα γεννητικά του όργανα και τα επιδείκνυε!

Τα κορίτσια πήγαν στο σπίτι αγχωμένα και τρομαγμένα, είπαν στους γονείς τους τι είχε συμβεί, έγινε καταγγελία στην Αστυνομία και ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη.

«Προσπαθώ να το κόψω»

Στην απολογία του ο 53χρονος είπε ότι μένει στο πατρικό του σπίτι μόνος, γιατί η μητέρα του βρίσκεται στο Γηροκομείο, αποδέχτηκε την πράξη του και ζήτησε συγγνώμη.

Όταν η πρόεδρος του Δικαστηρίου του ζήτησε να πει γιατί το έκανε, ο άνδρας είπε ότι παλιότερα έκανε την πράξη πιο συχνά και τώρα προσπαθεί να το κόψει…

Ερωτηθείς από την πρόεδρο αν αντιμετωπίζει κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα και αν απευθύνθηκε σε γιατρό, ο 53χρονος απάντησε ότι έχει νοσηλευτεί στην Ψυχιατρική κλινική του Νοσοκομείου Βόλου δύο φορές, ο γιατρός του έδωσε θεραπεία, σύμφωνα με την οποία πρέπει να παίρνει ένα χάπι την ημέρα, αλλά ο ίδιος πότε παίρνει ένα, πότε παίρνει μισό χάπι.

Η πρόεδρος του ζήτησε να μην ξαναπάει στο Δικαστήριο, γιατί θα καταλήξει στη φυλακή και ο κατηγορούμενος είπε ότι δεν θα το ξανακάνει και ζήτησε συγγνώμη, ενώ η εισαγγελέας έδρας του είπε να κάνει ό, τι έχει να κάνει, στο σπίτι και μόνος του.

Τελικά τον Δικαστήριο καταδίκασε τον 53χρονο σε συνολική ποινή φυλάκισης 20 μηνών με αναστολή ενός έτους και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ