Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021

Ο Μελ Γκίμπσον θα παίζει στο prequel του John Wick


Ο Μελ Γκίμπσον παίζει στην σειρά τριών ταινιών John Wick, οι οποίες θα αναφέρονται στο ξεκίνημα του αντιήρωα και θα αποτελούν prequel στις ήδη πασίγνωστες ταινίες.

Σύμφωνα με το People, ο Γκίμπσον είναι ο πρώτος ηθοποιός που έγινε γνωστό ότι πρωταγωνιστεί στη σειρά.

Βραβευμένος δύο φορές με Όσκαρ, είναι γνωστός για την μεγάλη κινηματογραφική του καριέρα, αλλά όχι τόσο για τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις. Το τηλεοπτικό του ντεμπούτο ξεκίνησε το 1976 στην αυστραλιανή δραματική σειρά «The Sullivans».

«Το Continental» είναι μια μίνι σειρά τριών επεισοδίων των 90 λεπτών, υπό την επίβλεψη του Άλμπερτ Χιουζ. Θα προβληθεί στο αμερικάνικο κανάλι Starz. Διαδραματίζεται στη Νέα Υόρκη του 1975, 40 χρόνια πριν από τα γεγονότα της σειράς ταινιών «John Wick» με πρωταγωνιστή τον Κιάνου Ριβς.

Πήρε το όνομά της από το ομώνυμο ξενοδοχείο, το οποίο αποτελεί σημείο συνάντησης διεθνών δολοφόνων. Ένας νεαρός εν ονόματι Winston Scott θα το «εξερευνήσει». Αν και δεν έχουν αποκαλυφθεί λεπτομέρειες για το ρόλο του Γκίμπσον, θα υποδυθεί έναν χαρακτήρα με το όνομα «Cormac».

Η σειρά ταινιών «John Wick» έχει αποφέρει περισσότερα από 300 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office, αλλά κι ένα επιτυχημένο παιχνίδι για κινητά.

Τα γυρίσματα του νέου «John Wick: Chapter 4» πραγματοποιούνται αυτή τη στιγμή στη Γερμανία, τη Γαλλία και την Ιαπωνία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ