Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

Πίτσα, μπύρα και Κοπεγχάγη - ΠΑΟΚ, απόψε - Πώς θα δείτε το καθοριστικό ματς του Europa Conference League


Σε ευρωπαϊκούς ρυθμούς κινούνται αυτή την εβδομάδα ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός που αντιμετωπίζουν την Κοπεγχάγη και την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του UEFA Europa Conference League και του UEFA Europa League, αντίστοιχα.

Το ταξίδι των ελληνικών ομάδων στις 2 διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA θα καλύψουν για μία ακόμη φορά τα κανάλια COSMOTE SPORT, παρουσιάζοντας όλο το ρεπορτάζ των αναμετρήσεων, μέσα από δημοσιογραφικές αποστολές και ειδικές εκπομπές.

Κοπεγχάγη - ΠΑΟΚ

Στις 19.45, οι συνδρομητές θα «συνοδεύσουν», μέσω του COSMOTE SPORT 3HD, τον ΠΑΟΚ στη Δανία για τον αγώνα με την Κοπεγχάγη. Και στην περίπτωση του «Δικεφάλου του Βορρά» πρόκειται για κομβικό ματς, καθώς η νίκη θα του δώσει το προβάδισμα τόσο για την πρόκριση, όσο και για την «πρωτιά» του ομίλου. Δημοσιογραφικές αποστολές και πλούσια κάλυψη από τα κανάλια COSMOTE SPORT.

Για το ματς του «Δικεφάλου του Βορρά» με την Κοπεγχάγη βρίσκονται στη Δανία οι δημοσιογράφοι Αντρέα Παλομπαρίνι και Μιχάλης Μελισσίδης. Μετά τη λήξη του αγώνα, η ειδική εκπομπή «UEFA Europa Conference League Show Postgame» (21.45, COSMOTE SPORT 3HD) με τους Στέφανο Αβραμίδη και Βασίλη Σαμπράκο θα παρουσιάσει όλο το ρεπορτάζ της αναμέτρησης και αποκλειστικές δηλώσεις των παικτών.

Ολυμπιακός - Άιντραχτ

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στη Φρανκφούρτη για την αναμέτρηση με την Άιντραχτ (22.00, COSMOTE SPORT 2HD). Σε περίπτωση νίκης, οι «ερυθρόλευκοι» θα βρεθούν ένα «βήμα» πριν κλειδώσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση, ενώ θα φιγουράρουν και ως το μεγάλο φαβορί για την 1 η θέση του ομίλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ