Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021

Η απάντηση του ΑΝΤ1 στο εξώδικο του ΠΑΟΚ, χωρίς "συγγνώμη": "Πολύ σοβαρό λάθος. Δεν θα επαναληφθεί" (δηλαδή... θα μπορούσε;)


Για... δημόσιες σχέσεις και χωρίς να ζητά συγγνώμη ο ΑΝΤ1 αναφέρεται σε "σοβαρό λάθος", δίχως να πέφτουν κεφάλια για το "Βουλγαρία" προς Θεσσαλονίκη και ΠΑΟΚ!

Απάντηση στο εξώδικο του ΠΑΟΚ για τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή Ρουκ Ζουκ δίνει με ανακοίνωσή του ο ΑΝΤ1. Το κανάλι απολογείται, δήθεν, για την «ατυχή διατύπωση» στο επεισόδιο της Τρίτης, όπου παίκτες προσπαθώντας να περιγράψουν τη λέξη «Βουλγαρία», χρησιμοποίησαν λέξεις όπως «ΠΑΟΚ» και «Θεσσαλονίκη».

Η ανακοίνωση χωρίς να αναφέρεται πουθενά η λέξη "συγγνώμη":

Οι διαχρονικές αρχές του ΑΝΤ1, από την πρώτη μέρα που εξέπεμψε, είναι διαυγείς, διακριτές και σαφείς. Συνεπώς, η ατυχής διατύπωση ενός συμμετέχοντος στο επεισόδιο της εκπομπής "Rouk Zouk" που προβλήθηκε την Τρίτη 19 Οκτωβρίου, όχι μόνο δεν αντιπροσωπεύει τις αρχές μας, αλλά αποδοκιμάζεται πλήρως από τον ANT1.

Είναι προφανές, ότι το συγκεκριμένο απόσπασμα μεταδόθηκε στον αέρα του σταθμού από πολύ σοβαρό λάθος. Είναι αυτονόητο ότι αυτό δεν θα επαναληφθεί.

Τι ανέφερε το εξώδικο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισαν να απαντήσουν με εξώδικο προς τον ΑΝΤ1, ζητώντας μέσα στο επόμενο 48ωρο «να απολογηθεί για την κατάπτυστη αναφορά που προβλήθηκε κατά την διάρκεια εκπομπής του», όπως λένε στις τάξεις των ασπρόμαυρων, προσθέτοντας πως «δεν είναι ότι ειπώθηκε live, αλλά πέρασε και μετά το μοντάζ, προφανώς με την έγκριση του τηλεοπτικού σταθμού».

Δείτε το βίντεο



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ