Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021

Κιμ Καρντάσιαν: Προβλήματα με τους γείτονες για την σταρ - Δεν της επιτρέπουν να «επεκτείνει» την έπαυλή της


Η δημοφιλής περσόνα θέλει να κατασκευάσει ένα δίκτυο φυσικού αερίου και έναν επιπλέον υπόγειο όροφο - Οι γείτονες μαζεύουν υπογραφές για να μην της επιτραπεί - «Θα καταστρέψει το φυσικό τοπίο», ισχυρίζονται.

«Προβλήματα» με τους γείτονες φαίνεται να αντιμετωπίζει η Κιμ Καρντάσιαν, καθώς σκέφτεται να επεκτείνει την τεράστια έπαυλή της στην Καλιφόρνια.

Σύμφωνα με το People, η διάσημη περσόνα σκέφτεται να προσθέσει μερικές ακόμα κατασκευές στην κατοικία της στο Hidden Hills. Μεταξύ τους ένα υπόγειο δίκτυο φυσικού αερίου, αλλά και έναν υπόγειο όροφο, ο οποίος θα φιλοξενεί ένα πάρκινγκ, ένα κέντρο αισθητικής και ευεξίας, αλλά και μία ακόμα κατοικία για τους άνδρες της ασφάλειας.

Η γειτόνισσά της όμως, Σάρα Κι δεν φαίνεται να συμφωνεί με την απόφαση της Κιμ Καρντάσιαν. Παρόλα αυτά, η ίδια δεν κατηγόρησε την σταρ, αλλά την Κοινότητα του Hidden Hills, η οποία δεν έχει παρέμβει ακόμα.
Όπως αναφέρει σε επιστολή που έστειλε στην υπεύθυνη της κοινότητας, τα σχέδια της Κιμ Καρντάσιαν να μεγαλώσει την οικεία της, θα καταστρέψουν την φυσική ομορφή του τοπίου, καθώς και την μορφολογία του, αφού θα πρέπει να γίνουν αλλαγές. Σύμφωνα με την επιστολή, για να πραγματοποιηθούν οι αλλαγές που ζητάει η σταρ, θα πρέπει να αλλάξει το φυσικό τοπίο και οι δύο λόφοι ανάμεσα στους οποίους είναι κτισμένη η περιοχή.

Πρόσθεσε επίσης, πως το δίκτυο αερίου που θέλει να εγκαταστήσει η Κιμ Καρντάσιαν, όχι μόνο θα θέσει σε κίνδυνο τις ζωές των γειτόνων της, αλλά θα καταστρέψει επίσης, τις περιουσίες τους, αφού περνάει μέσα από αυτές. Μάλιστα, μαζεύει υπογραφές από τους υπόλοιπους γείτονες για να ικανοποιηθεί τελικά το αίτημά της.



Να σημειωθεί πως αυτή είναι μία από τις πάμπολλες αλλαγές που θέλει να κάνει η Κιμ στην έπαυλη αρχικής αξίας 20 εκατ. δολαρίων. Από όταν μετακόμισε σε αυτή με τον πρώην σύζυγό της Κάνιε Γουέστ το 2014, έχει κάνει ήδη πέντε ανακαινίσεις.


Η πιο πρόσφατη εκτίμηση της αξίας της ήταν το 2018 και ανερχόταν στα 60 εκατ. δολάρια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ