Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021

Τσιγγάνα πήρε τα κοσμήματα νεαρής κοπέλας για να της λύσει... τα μάγια!


Ισχυριζόταν ότι διάβαζε τη μοίρα στο χέρι μια 46χρονη Ρομά και κατάφερε να πείσει μια νεαρή κοπέλα που πλησίασε την Τετάρτη σε ένα πάρκο στις Σέρρες και την έπεισε ότι με την χειρομαντεία και, φυσικά, με το... αζημίωτο!- μπορούσε να την βοηθήσει με ένα συγγενικό της πρόσωπο που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Η 23χρονη πείστηκε και άφησε τη «μάγισσα» να της πει την τύχη της και να λύσει τα... μάγια, δίνοντάς της ως αντάλλαγμα κοσμήματα αξίας 1.000 ευρώ. Όταν, όμως, η Ρομά προσπάθησε με το ίδιο πρόσχημα να της αποσπάσει επιπλέον κοσμήματα αξίας 1.100 ευρώ, καθώς και 200 ευρώ, η νεαρή αντιλήφθηκε ότι είχε να κάνει με απατεώνισσα και την έδιωξε κακήν κακώς.

Στην συνέχεια, ενημέρωσε την Αστυνομία και οι άνδρες της Ασφάλειας που εντόπισαν την επόμενη ημέρα την 46χρονη προχώρησαν στην σύλληψή της. Τα κοσμήματα της 23χρονης βρέθηκαν στο σπίτι της δράστιδας και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτριά τους, ενώ η Ρομά οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών που της άσκησε δίωξη για απάτη με τη μέθοδο της μαγγανείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ