Κυριακή 25 Ιουλίου 2021

Καβάλα: Οδύνη στο τελευταίο αντίο των τριών θυμάτων του σοκαριστικού τροχαίου


Το τελευταίο αντίο σε κλίμα οδύνης είπαν φίλοι και συγγενείς στον 32χρονο μοτοσικλετιστή από την Καβάλα και στα άλλα δύο θύματα του τροχαίου δυστυχήματος που έγινε έξω από νυχτερινό κέντρο, όπου θα γινόταν γαμήλιο γλέντι.

 Φίλοι και συγγενείς οδήγησαν τον 32χρονο στην τελευταία του κατοικία. Τραγική φιγούρα η σύζυγος του. Σε βίντεο που παρουσίασε ο ΑΝΤ1, ο 32χρονος φαίνεται να να αγωνίζεται στον τελευταίο του αγώνα. Για χάρη του γιου του που θα τον βάφτιζε σε λίγες ημέρες σκεφτόταν να εγκαταλείψει το dragster για να μην κινδυνεύει.

Στα Κύργια της Δράμας κηδεύτηκαν και τα άλλα δύο θύματα του πολύνεκρου τροχαίου, η 60χρονη γυναίκα και ο 39χρονος γιος της, που ήταν καλεσμένοι στον γάμο.

 Στο νοσοκομείο της Καβάλας συνεχίζουν να νοσηλεύονται άλλοι τρεις άνθρωποι που τραυματίστηκαν, όταν η μηχανή έπεσε πάνω τους. Όλοι έχουν διαφύγει τον κίνδυνο. «Η κατάστασή τους επαναλαμβάνω πριν από μία ώρα που μιλήσαμε τους γιατρούς είναι σταθερή», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο διοικητής νοσοκομείου Καβάλας, Ντίνος Κλειτσιωτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ