Κυριακή 25 Ιουλίου 2021

"Γκαζώνει" ο ΠΑΟΚ! Νίκησε με ανατροπή την Φέγενορντ στη έδρα της 1-2


Το τελευταίο φιλικό του ΠΑΟΚ επί ολλανδικού εδάφους συνοδεύτηκε με επιτυχία, καθώς η μεγάλη ομάδα της Θεσσαλονίκης επιβλήθηκε 2-1 της Φέγενορντ στο «Ντε Κάιπ», παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 2ο μόλις λεπτό. Το ανεπίσημο ντεμπούτο του έκανε ο Γιάσμιν Κούρτιτς, που πέρασε στο ματς στο τελευταίο μισάωρο.

Η Φέγενορντ μπήκε αρκετά ευνοημένη από τις συγκυρίες στο παιχνίδι και κατάφερε μόλις από το πρώτο λεπτό να κάνει το 1-0 με… τυχερό τρόπο, καθώς ο Μπέργκερ με σπόντα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Ο ΠΑΟΚ από εκεί και έπειτα ισορρόπησε το παιχνίδι, και στο 15′ ο Ολιβέιρα με ωραίο τσίμπημα της μπάλας κέρδισε το πέναλτι από τον τερματοφύλακα των Ολλανδών, με τον Τζόλη να εκτελεί σωστά για το 1-1.

Στο δεύτερο μέρος ο Δικέφαλος μπήκε καλύτερα και κατάφερε να περάσει μπροστά στο σκορ στο 53′ με τον Κούτσια, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το πολύ όμορφο γύρισμα του Μουργκ ο οποίος έδωσε την ασίστ. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν στη συνέχεια να φέρουν ξανά το ματς στην ισοπαλία, αλλά οι «ασπρόμαυροι» ήταν καλά οργανωμένοι πίσω και κράτησαν μέχρι τέλους το υπέρ τους σκορ.

Φέγενορντ (α’ ημίχρονο): Μπίλοου, Πέντερσεν, Μπούργκερ, Σένεσι, Μαλάτσια, Κοκτσού, Τιλ, Τούρνστρα, Λίνσεν, Μπάνις, Σινιστέρα.
Φέγενορντ (β’ ημίχρονο): Μαρσιάνο, Σκόγκεν, Χέντρικς, Ελ Μπουσαταουί, Μπούργκερ, Ντάιμερς, Χάρτγιες, Μιλάμπο, Τζανάνμπακς, Μπόζενικς.

ΠΑΟΚ (α’ ημίχρονο): Ζ. Ζίβκοβιτς, Περέιρα, Μιχαηλίδης, Βαρέλα, Ροντρίγκο, Εσίτι , Σβαμπ, Τζόλης, Αν. Ζίβκοβιτς, Καγκάβα, Ολιβέιρα.
ΠΑΟΚ (β’ ημίχρονο): Πασχαλάκης, Μιχαηλίδης, Βαρέλα (Μιχάι 61′), Τέιλορ, Βιεϊρίνια, Εσίτι (Κούρτιτς 61′), Σβαμπ (Τσιγγάρας 61′), Μουργκ, Ελ Καντουρί, Καγκάβα (Βρακάς 61′, Κωνσταντέλιας 84′), Κούτσιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ