Παρασκευή 14 Μαΐου 2021

Μάφινς, μπριζόλες με μπύρα και ρεβανί με παγωτό στο σημερινό "Κάθε Μέρα Σεφ"


Σήμερα Παρασκευή 14 Μαΐου ο Βαγγέλης Δρίσκας δοκιμάζει δύο πεντανόστιμα είδη μάφινς:  Αλμυρά μάφινς με λαχανικά & Cottage και σοκολατένια μάφινς. Ο Βαγγέλης δείχνει τη συνταγή για χοιρινές μπριζόλες με μπύρα και μανιτάρια μαζί με τις συνοδευτικές ψητές πατάτες με φρέσκα αρωματικά. Στην συνέχεια στην ενότητα «Υγιεινά αλλά νόστιμα» μαγειρεύει μπιφτεκάκια σολομού με γλυκοπατάτες και κινόα. Το επεισόδιο κλείνει με σπιτικό ρεβανί με παγωτό βανίλια! 

Ο Βαγγέλης Δρίσκας μας μαθαίνει να μαγειρεύουμε καθημερινά σαν σεφ στην κουζίνα μας! 

“Κάθε Μέρα Σεφ με τον Βαγγέλη Δρίσκα”, καθημερινά Δευτέρα - Παρασκευή στις 15:15 στο OPEN 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ