Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021

Λάουρα Νάργες για Survivor: Το πιο extreme που έζησα ήταν να φάω ψωμί από τις λάσπες


 Καλεσμένοι στην εκπομπή DOT. ήταν η Λάουρα Νάργες και ο Ηλίας Γκότσης όπου μίλησαν για το Survivor και τη δική τους εμπειρία σ' αυτό. Η Λάουρα Νάργες, η οποία συμμετείχε στον πρώτο κύκλο του ΣΚΑΪ το 2017, ήταν αποκαλυπτική όσον αφορούσε στην ίδια ενώ συγκλόνισε αναφέροντας ό,τι πιο extreme βίωσε στο reality επιβίωσης: "Δεν θεωρώ κι απαραίτητα ότι ήμουν πάρα πολύ αργή, απλά οι άλλοι ήταν πιο γρήγοροι... Είναι πάρα πολύ δύσκολα τα αγωνίσματα, είναι τόσοι παράγοντες… έχεις τη ζέστη, έχεις την πείνα, έχεις άμμο, τρέχα λίγο στην άμμο να δεις τη γλύκα. Ακούς μερικές φορές το σχόλιο του παρουσιαστή και λες, "αχ θα με κοροϊδεύουν στην Ελλάδα" έχεις τον σχολιασμό, προσπαθείς να επικεντρωθείς στους συμπαίκτες σου που φωνάζουν το όνομά σου και προσπαθούν να σε ενθαρρύνουν. Οι συμπαίκτες μου έκαναν εξαιρετική δουλειά, τις περισσότερες φορές δεν θα μπορούσα να αντεπεξέλθω, πίστευαν πολύ σε εμένα γιατί εγώ είχα τρομερή ηττοπάθεια" είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια και συνέχισε:

"Θυμάμαι καθόμουν και έλεγα "τι ήρθες να κάνεις εδώ, πώς θα το αντέξεις;" αλλά ήταν τρομερό στοίχημα με τον εαυτό σου" είπε ενώ ο Ηλίας Γκότσης σημείωσε ότι στο Survivor είναι η μάχη του φαίνεσθαι.

Η Λάουρα Νάργες τόνισε: "Έρχεσαι αντιμέτωπος με τον εαυτό σου. Οτιδήποτε έχεις ζήσει και στην παιδική σου ηλικία όσο πιο ψαγμένος κι αν είσαι... αν είσαι πολύ ψαγμένος, θα περάσεις καλά. Αν δεν μπορείς να αντέξεις τον εαυτό σου ένα λεπτό παραπάνω, δεν θα περάσεις καλά. Ακόμη και την πείνα θα επιλέξεις την οπτική γωνία "ότι κάνεις δίαιτα" ας πούμε. Οπότε την πείνα τη διαχειρίζεσαι… Μικραίνει το στομάχι σου. Αφού βάζεις το μυαλό σου σε μια διάθεση ότι αυτό έχω μόνο καμιά καρύδα και ίσως ένα γεύμα, μπορείς μετά να αντεπεξέλθεις"

Ακολούθως είπε: "Η καρύδα είναι ουσιαστική αφορμή για καβγά" με τον Ηλία Γκότση να επισημαίνει: "Φτάσαμε να τσακωνόμαστε για το ποιος έχει το μεγαλύτερο κομμάτι καρύδας" με τη Λάουρα Νάργες να λέει: "Πάντα έπαιρνα το μικρότερο, επίτηδες, για να φάνε οι άλλοι περισσότερο... Έχει περπατήσει πάνω μου μία κατσαρίδα που ήταν τόση και ήταν κάπως γλοιώδης, κάπως περίεργη αηδία... Θυμάμαι και είναι κρίμα γιατί έχετε δει μόνο το 20% της κατάστασης που ζήσαμε. Νομίζω το πιο extreme που είχα ζήσει… επιστρέφαμε για την παραλία και οι κάτοικοι εκεί έβλεπαν ότι πεινούσαμε πάρα πολύ και ήρθε ένας με ένα μηχανάκι από πίσω και μας πέταξε μια φραντζόλα ψωμί παν ντε κόκο που έχει νερό ή γάλα καρύδας, το πιο νόστιμο ψωμί που μπορείς να φας. Μας το πέταξε, έπεσε κάτω στο πάτωμα που είχαμε πατήσει με λάσπες και από το πάτωμα απλά το σηκώσαμε, το μοιράσαμε και φάγαμε ο καθένας από μια μπουκιά και ήταν το πιο νόστιμο ψωμί που είχαμε φάει ποτέ".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ