Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020

Επιχείρηση καθαρισμού στη μοναδική φυσική ακτή της Θεσσαλονίκης


Ύστερα από καταγγελίες κατοίκων της Θεσσαλονίκης για απορρίμματα και δυσοσμία, οι αντιδημαρχίες Περιβάλλοντος και Καθαριότητας του κεντρικού δήμου προχώρησαν σήμερα το πρωί σε επιχείρηση καθαρισμού του Κελλάριου Όρμου, της μοναδικής φυσικής ακτής στη Θεσσαλονίκη.


Στον χώρο, που είναι κηρυγμένος ενάλιος αρχαιολογικός από το 1989 και βρίσκεται στην ανατολική προκυμαία του Θερμαϊκού, ανατολικά του Μεγάρου Μουσικής, κόπηκαν χόρτα και αυτοφυή δέντρα, ενώ συγκεντρώθηκαν σκουπίδια. Η επιχείρηση θα συνεχιστεί και οι υπηρεσίες του δήμου Θεσσαλονίκης θα προχωρήσουν και σε φρεζάρισμα του εδάφους ώστε να υπάρξει συνολική αναβάθμιση, όπως σημειώνει το ΑΜΠΕ.

«Με τον καθαρισμό στον Κελλάριο Όρμο ικανοποιείται ένα αίτημα των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής», ανέφερε ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Νίκος Ζεϊμπέκης, ενώ από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Σωκράτης Δημητριάδης, σημείωσε ότι με συντονισμένες κινήσεις από πλευράς δήμου, ο χώρος θα καταστεί ένας ελκυστικός προορισμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ