Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020

"Καυτή" επανασύνδεση για Πιτ- Άνιστον: Ξέρεις πόσο νοστιμούλη σε θεωρούσα πάντα


 Διαδικτυακά επανασυνδέθηκαν Μπραντ Πιτ και Τζένιφερ Άνιστον, οι οποίοι κλήθηκαν να αναπαραστήσουν μία σκηνή από την ταινία του 1982 "Πλακατζήδες και Μπουμπούκια". Η Τζένιφερ υποδύθηκε τη Λίντα Μπάρερ τη βασίλισσα του σεξ του σχολείου, ρόλο που είχε η Φοίβη Κέιτς, ενώ ο Μπραντ Πιτ τον Μπραντ Χάμιλτον. Ο ήρωας έρχεται στο πάρτι στην πισίνα που διοργανώνει η μικρότερη αδερφή του, ρόλο τον οποίο υποδύεται η Τζούλια Ρόμπερτς. Ο Μπραντ φέρεται να ονειροπολεί και "βλέπει" τη Λίντα γυμνόστηθη στο μπάνιο του σπιτιού. Ο Μόργκαν Φρίμαν είχε τον ρόλο του αφηγητή και περιγράφει τη σκηνή "το βλέμμα τη ς είναι γεμάτο επιθυμία καθώς λέει..."

Και ακούγεται η Τζένιφερ/Λίντα να λέει: "Γεια σου Μπραντ, ξέρεις ότι πάντα πίστευα ότι είσαι νοστιμούλης. Πιστεύω ότι είσαι σέξι. Θα έρθεις κοντά μου;".

Ο Μπραντ Πιτ αρχίζει να γελάει κοιτάζοντας χαμηλά κάτω ενώ οι υπόλοιποι ηθοποιοί που συμμετείχαν στη σκηνή για φιλανθρωπικούς λόγους δεν συγκρατούν τα γελάκια τους. Ο Φρίμαν διηγείται: "Τον πλησιάζει και τον βουτάει για ένα φιλί, τραβώντας τον κοντά... και μετά τον σπρώχνει μακριά ώστε να τη βλέπει προσεκτικά όπως βγάζει το τοπ του μπικίνι της... Είναι έτοιμοι να κάνουν παθιασμένο έρωτα όταν ακούμε...".

Η Τζένιφερ/Λίντα βγάζει τον Μπραντ από την ονείρωξή του: "Έι Μπραντ, έχεις καμιά μπαντονέτα;" Ο Μπραντ προσπαθεί να συγκρατήσιε το γέλιο του και κουνά το κεφάλι του ενώ διαβάζει τη σκηνή: "Περίμενε ένα λεπτάκι".

"Συγγνώμη, δεν ήξερα ότι ήταν κάποιος εδώ" απολογείται εκείνη και ο ήρωας που υποδύεται ο Μπραντ απαντά: "Μα κανείς δεν χτυπά εδώ;".























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ