Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

Βόλος - ΠΑΟΚ: Στατιστικά και... άλλα!


Όπως υποδέχτηκε τον Άρη μετά από ευρωπαϊκό παιχνίδι του, έτσι υποδέχεται ο Βόλος αμέσως μετά και τον ΠΑΟΚ, που την Τρίτη έπαιξε στη Ρωσία.

Οι γηπεδούχοι θα ήθελαν να αποφύγουν μια δεύτερη ήττα στην έδρα τους, ενώ ο ΠΑΟΚ αναζητά νίκη για να καλύψει τις απώλειες με τον Ατρόμητο, αλλά με το μυαλό και στη ρεβάνς με την Κράσνονταρ.


Ο Βόλος

Στη δεύτερη σεζόν του στην κατηγορία, ο Βόλος ξεκίνησε με νίκη εκτός έδρας επί του Ατρόμητου. Δεν τα κατάφερε στο δεύτερο παιχνίδι του φιλοξενώντας τον Άρη, όπου γνώρισε την ήττα.

Τώρα έχει χάσει τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια του και πέντε από τα επτά τελευταία. Η νίκη επί του Ατρομήτου είναι η μοναδική στα τελευταία επτά.

Στην έδρα του δεν έχει νίκη στα τρία τελευταία, ενώ έχει μια νίκη στα έξι τελευταία, έχοντας αποτύχει να σκοράρει στα τέσσερα από αυτά.

Πέρσι είναι νικήσει τον Άρη στη δεύτερη αγωνιστική 1-0, από τότε όμως σε τέσσερα παιχνίδια με τις ομάδες της Θεσσαλονίκης μετράει ήττες, χωρίς να έχει σκοράρει.


Ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ δίνει αισίως το έκτο παιχνίδι του στη σεζόν, αλλά δεύτερο εκτός έδρας, μετά από το ταξίδι στη Ρωσία. Προέρχεται από δύο αποτυχημένα αποτελέσματα.

Την ισοπαλία με τον Ατρόμητο, που θα κουβαλάει βαθμολογικά, και την ήττα στο Κράσνονταρ, που μπορεί να διαγράψει, με νίκη την Τετάρτη.

Και στα πέντε παιχνίδια που έχει δώσει ο ΠΑΟΚ ως τώρα έχει προηγηθεί. Ο Ατρόμητος τον ισοφάρισε, ενώ η Κράσνονταρ του έκανε ανατροπή. Με ανατροπή ο ΠΑΟΚ είχε να χάσει από τις 4 Ιανουαρίου, όταν του έσπασε ο Άρης το μεγάλο αήττητο ρεκόρ στο πρωτάθλημα.

Δεν έχει χάσει τα επτά τελευταία παιχνίδια, του στο πρωτάθλημα, δύο φέτος και τα πέντε τελευταία των πλέι οφ πέρσι. Ωστόσο έχει πέντε ισοπαλίες και δύο μόνο νίκες σε αυτά τα επτά.

Εκτός έδρας παίζει το πρώτο του παιχνίδι πρωταθλήματος, έχοντας κλείσει τη σεζόν με επτά αγώνες χωρίς ήττα. Από τις 2 Φεβρουαρίου, όταν έχασε από τον Παναθηναϊκό στην κανονική διάρκεια, έκανε τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, σε δυνατά μάλιστα παιχνίδια στα πλέι οφ.

Παρέταξε τη νεότερη ενδεκάδα στο φετινό πρωτάθλημα Super League Interwetten στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Με τον Ατρόμητο είχε μέσο όρο ηλικίας 26 χρόνια, ένα μήνα και 10 μέρες.


Μεταξύ τους

Το παρελθόν τους περιορίζεται στα δύο περσινά παιχνίδια. Ο ΠΑΟΚ τα κέρδισε χωρίς να δεχτεί γκολ, ωστόσο ο… υπεύθυνος και των τριών γκολ απουσιάζει.

Ο Δημήτρης Λημνιός πέτυχε ένα γκολ και κέρδισε δύο πέναλτι για τα άλλα δύο, αλλά πλέον παίζει στη Γερμανία για την Κολονία.

Στο Πανθεσσαλικό ο ΠΑΟΚ έχει τρεις νίκες στη Super League και ένα νικηφόρο τελικό Κυπέλλου, ενώ έχει να ηττηθεί στην πόλη του Βόλου εδώ και 30 χρόνια.


Η ιστορία

Νίκες Βόλου: 1
Ισοπαλίες: 0
Νίκες ΠΑΟΚ: 1

Με γηπεδούχο το Βόλο
Νίκες Βόλου: 1
Ισοπαλίες: 0
Νίκες ΠΑΟΚ: 0

Το περσινό παιχνίδι
26.10.2019: Βόλος – ΠΑΟΚ 0-2
(29’ κεφαλιά Λημνιός, 74’ πέναλτι Πέλκας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ