Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020

Μαράια Κάρεϊ: Η αδελφή της καταγγέλλει τη μητέρα τους για σεξουαλική κακοποίηση και σατανιστικές τελετές

Σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η Μαράια Κάρεϊ, εξαιτίας του οικογενειακού σκανδάλου που έχει ξεσπάσει και βλέπει και πάλι το φως της δημοσιότητας.

Αφορμή στάθηκε η αγωγή που κατέθεσε η αδελφή της διάσημης τραγουδίστριας, Άλισον, κατά της μητέρας τους, Πατρίτσια με την οποία ισχυρίζεται ότι από την ηλικία των 10 ετών κακοποιήθηκε σεξουαλικά και συστηματικά από άγνωστους σε εκείνη άντρες, με την προτροπή και ενθάρρυνση της μητέρας της. Επίσης, ισχυρίζεται πως η μητέρα τους την ανάγκαζε συγχρόνως να παρακολουθεί σατανιστικές τελετές με σεξουαλικές κακοποιήσεις ανηλίκων.

Η 57χρονη Άλισον, όπως η ίδια ισχυρίζεται, δεν έχει τίποτα καλό να θυμάται από την παιδική της ηλικία. Μάλιστα, όπως επισημαίνει στην αγωγή της, εξαιτίας αυτών των οδυνηρών αναμνήσεων, η ενήλικη ζωή της ήταν μία συνεχής κατρακύλα στον υπόκοσμο της Νέας Υόρκης. Η κατά 7 χρόνια μεγαλύτερη από την Μαράια, Άλισον δηλώνει πως υποφέρει από ισχυρό μετατραυματικό στρες και κατάθλιψη ως απόρροια των εφιαλτικών εμπειριών της ως παιδί.

Η ίδια μεγαλώνοντας κατέφυγε στην χρήση σκληρών ναρκωτικών, κατέληξε απένταρη και εξαθλιωμένη κινδυνεύοντας να μείνει στο δρόμο και από το 1990 είναι φορέας του AIDS.

Όπως αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμα η Daily Mail, στα δικόγραφα κλήτευσης εναντίον της μητέρας της Πατρίτσια, καταγγέλλει πως έγινε κατ’ εξακολούθηση θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από άγνωστη σε εκείνη άντρες και φίλους της, ενώ ταυτόχρονα εξαναγκαζόταν από την ίδια τη μητέρα της να παρακολουθεί ανήλικα κορίτσια να υφίστανται σεξουαλική κακοποίηση ως ένα είδος «θυσίας», κατά τη διάρκεια σατανιστικών τελετών που γίνονταν μεταμεσονύχτιες ώρες στο σπίτι των Κάρει.


Στιγμιότυπο της Άλισον Κάρεϊ από παλαιότερη συνέντευξη

Αυτή, πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που η Άλισον προέβη σε τέτοιου είδους απίστευτους ισχυρισμούς, καθώς σε συνέντευξή της το 2018 είχε αναφέρει πως μέλος της οικογένειάς της -χωρίς τότε να το κατονομάζει- συνήθιζε να την οδηγεί σε κάποιες περίεργες μαζώξεις όπου την ανάγκαζε να συνευρεθεί σεξουαλικά με προσκυνητές καλυμμένους με κάπες.

Όλα τα παραπάνω περιγράφονται στα δικόγραφα που έχει καταθέσει στο Ανώτατο Δικαστήριο της Νέας Υόρκης η οργάνωση Child Victims Act στην οποία βρήκε καταφύγιο η Άλισον Κάρει για να στραφεί εναντίον της μητέρας της με αγωγή. Και για όλα αυτά, καλεί τη μητέρα της να καταθέσει εντός 20 ημερών στην κλήτευσή της, απειλώντας την με αποζημίωση ύψους 5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Όσο για τη σχέση της με την διάσημη αδελφή της, Μαράια είναι ανύπαρκτη. Η τραγουδίστρια, η οποία έχει αποκαλύψει πως υποφέρει από διπολική διαταραχή, ενώ έχει άριστες σχέσεις με τη μητέρα τους, με την Άλισον εδώ και πολλά χρόνια δεν έχει καμία επαφή, μιας και την θεωρούν ως το «μαύρο» πρόβατο της οικογένειας. Μάλιστα, κάποιοι ισχυρίζονται πως όλες αυτές οι απίστευτες καταγγελίες έχουν ως στόχο μόνο την χρηματική αποζημίωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ