Τρίτη 14 Ιουλίου 2020

Η Kelly Preston δεν ήταν μόνο η σύζυγος του John Travolta – 20 πράματα που δεν ξέραμε για την ηθοποιό

Η Kelly Preston έχασε τη μάχη με τον καρκίνο έπειτα από δύο χρόνια. Η ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή, το πρωί της περασμένης Κυριακής, σε ηλικία μόλις 57 ετών.

Τη σκληρή μάχη που έδινε με την ασθένεια για την οποία υποβαλλόταν το τελευταίο διάστημα σε θεραπεία είχε επιλέξει να τη ζει με την υποστήριξη των συγγενών της και των στενών της φίλων. Δίπλα της είχε τον επί 29 χρόνια σύζυγό της, John Travolta και τα παιδιά τους.

Γνωρίστηκαν στα κινηματογραφικά πλατό το 1987, στα γυρίσματα της ταινίας The Experts. Εκείνος είχε ήδη στο ενεργητικό του πολλές επαγγελματικές επιτυχίες και αρκετές σύντομες σχέσεις με επώνυμες και μη κυρίες. Εκείνη βρισκόταν σε έναν γάμο που δεν της πρόσφερε αυτά που είχε ονειρευτεί. Ο έρωτας τους ήταν κεραυνοβόλος. Η Kelly πήρε διαζύγιο και παντρεύτηκαν το 1991. Χρειάστηκε να επαναλάβουν την τελετή για 2η φορά, αφού ο πρώτος γάμος τους (που τελέστηκε από σαηεντολόγο ιερέα) θεωρήθηκε άκυρος.

Η κοινή ζωή του ζευγαριού σημαδεύτηκε από μια τραγωδία αφού ο πρωτότοκος γιος τους, Jett, ο οποίος γεννήθηκε το 1992 και έπασχε από αυτισμό, πέθανε το 2009 σε ηλικία μόλις 16 ετών. Μαζί απέκτησαν δύο ακόμη παιδιά μαζί, την 20χρονη Ella και τον 9χρονο Benjamin -τον υποδέχθηκαν ως ένα μικρό θαύμα δεδομένου ότι μητέρα του ήταν ήδη 48 ετών.



Η Kelly Preston δεν ήταν όμως μόνο η σύζυγος του John Travolta.

1. Είχε συμμετάσχει ως ηθοποιός σε περισσότερες από 60 ταινίες και σειρές. Τα πιο γνωστά φιλμ στα οποία είχε εμφανιστεί περιλαμβάνουν το Mischief (1985), το Twins (1988) και το Jerry Maguire (1996).

2. Σε ηλικία 17 ετών έκανε μια διαφήμιση σοκολάτας στην Ιαπωνία με συμπρωταγωνιστή τον “Ιάπωνα John Travolta”.

3. Μικρή ήταν αγοροκόριτσο και της άρεσε να σκαρφαλώνει σε δέντρα.

4. Σε ηλικία 5 ετών έζησε στο Ιράκ για έναν ολόκληρο χρόνο.

5. Είχε χαθεί σε ένα ταξίδι της στη Βυρητό και την βοήθησε να επιστρέψει στο ξενοδοχείο της μια γυναίκα από την πρεσβεία της Αμερικής την οποία συνάντησε τυχαία.

6. Είχε γνωρίσει τον ηθοποιό Jack Lord σε ένα supermarket και αργότερα συμπρωταγωνίστησαν στο Hawaii Five-O.



7. Δεν έπινε καθόλου αλκοόλ.

8. Γεννήθηκε στη Hawaii.

9. Σε ηλικία 14 ετών η μαμά της την πήγε μαζί με τον αδερφό της να ζήσουν στην Αδελαΐδα, στην Αυστραλία.

10. Πήγαινε στο ίδιο σχολείο με τον Barack Obama, στο Punahou School. Εκείνος της είχε εκμυστηρευτεί ότι την είχε δει στις εγκαταστάσεις του.

11. Η πρώτη της κανονική δουλειά ήταν στο Burger King.

12. Είχε την τύχη να γνωρίσει τον Nelson Mandela.

13. Στο Λύκειο την είχαν πάρει έξω από το μάθημα για να κάνει δοκιμαστικό για το Blue Lagoon.

14. Ξεκίνησε την καριέρα της από το μόντελινγκ.

15. Στα 17 της, μαζί με την καλύτερή της φίλη, αναποδογύρισε ένα αυτοκίνητο στο Ulupalakua Road προσπαθώντας να κάνουν το Starsky and Hutch.

16. Ήταν φίλη με την συγγραφέα Victoria Gotti και αποκαλούσαν η μία την άλλη ντομάτα. Η Kelly ήταν η ντομάτα νο 2.

17. Της άρεσε πολύ ο χορός και ιδιαίτερα να χορεύει με τον σύζυγό της. O John Travolta της έλεγε ότι είναι η καλύτερη παρτενέρ που είχε ποτέ.

18. Της άρεσε που είναι παντρεμένη με ένα πιλότο. Μια φορά μετά από ένα Thanksgiving ο John Travolta τους είχε πάει οικογενειακώς στο Μεξικό.

19. Της άρεσε να βάζει το σύζυγό της να υποδύεται χαρακτήρες για χάρη της. Ο Bud από το Urban Cowboy ήταν ο αγαπημένος της.

20. Η καλύτερη συμβουλή που της είχαν δώσει οι γονείς της ήταν: Κάνε αυτό που αγαπάς και πάντα το καλύτερο που μπορείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ