Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

Η κατάρα του Glee: Θάνατοι, σεξουαλικό σκάνδαλο και ναρκωτικά «κυνηγούν» την εξαφάνιση της Νάγια Ριβέρα

Η εξαφάνιση της Νάγια Ριβέρα φέρνει ξανά στο προσκήνιο την κατάρα που έχει χτυπήσει τους συντελεστές του Glee, με θανάτους, αυτοκτονίες και ναρκωτικά.

Οι Αρχές θεωρούν πως η επιχείρηση για την Νάγια Ριβέρα μετατρέπεται από αποστολή έρευνας και διάσωσης σε αποστολή ανάσυρσης, καθώς εικάζεται ότι η άτυχη γυναίκα πνίγηκε ενώ έκανε βαρκάδα σε λίμνη στο βόρειο τμήμα του Λος Άντζελες, στην Καλιφόρνια.

Με βάση τις νέες εξελίξεις η nypost.com με δημοσίευμά της αναρωτιέται η Νάγια Ριβέρα θα είναι το τελευταίο «θύμα» από την κατάρα που έχει χτυπήσει τους συντελεστείς του Glee.

Η αυτοκτονία του Mαρκ Σάλινγκ



Το 2018 o ηθοποιός Mαρκ Σάλινγκ, που υποδύθηκε τον Πακ στη σειρά, βρέθηκε νεκρός σε περιοχή του Λος Άντζελες.

Ο 35χρονος αποδείχθηκε ότι είχε βάλει τέλος στη ζωή του, τρία χρόνια μετά τη σύλληψή του για κατοχή παιδικού πορνογραφικού υλικού, ωστόσο αποφυλακίστηκε με εγγύηση.
Ο Κόρι Μοντέιθ κατέληξε από υπερβολική δόση ναρκωτικών


Το 2013 ο Κόρι Μοντέιθ πέθανε σε ηλικία 31 ετών από υπερβολική δόση ναρκωτικών και αλκοόλ.

Οι Αρχές είχαν βρει ένα κουτάλι με κατάλοιπα ναρκωτικών και μια χρησιμοποιημένη βελόνα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, στο οποίο βρέθηκε το πτώμα του.
Νεκρός ο σύζυγος της Μπέκα Τόμπιν



Μεταξύ άλλων και η Daily Mail παρουσιάζει το δράμα των συντελεστών της σειρά. Nεκρός σε ξενοδοχείο της Φιλαδέλφεια βρέθηκε ο σύντροφος της πρωταγωνίστριας της σειράς, Μπέκα Τόμπιν, που υποδυόταν την Κίτι.

Αν και οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για αυτοκτονία, οι αρχές δεν πείστηκαν πως ο ίδιος πήρε την απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή του.
Η υπερβολική δόση σκότωσε και την ετεροθαλής αδερφή της Τζούλια Ρόμπερτς

Η Νάνσι Μόουτς, η ετεροθαλής αδερφή της Τζούλια Ρόμπερτς, υπήρξε μέλος της σειράς και στα 38 της χρόνια εντοπίστηκε νεκρή υπερβολική δόση, τον Φλεβάρη του 2014.

Πλέον όλοι αναμένουν την κατάληξη της υπόθεσης εξαφάνισης της Νάγια Ριβέρα, η οποία αγνοείται από την Τετάρτη. Υπενθυμίζεται ότι ο γιος της 33χρονης ηθοποιού, βρέθηκε μόνος του σε σκάφος στη λίμνη Piru στην Καλιφόρνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ