Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

Βουλής Βήμα: Οι Εξελίξεις στο Θέμα του Κορωνοϊού

Οι εξελίξεις στο θέμα του κορωνοϊού βρίσκονται στο επίκεντρο της εκπομπής Βουλής Βήμα με την Αλεξία Κουλούρη, που θα μεταδοθεί απόψε Πέμπτη 9 Ιουλίου στις 23:00 από τον Τηλεο­πτικό Σταθμό της Βουλής των Ελλήνων.

Ο Χριστόδουλος Στεφανάδης, Καθηγητής Καρδιολογίας και βουλευτής της Ν.Δ. και ο Μανώλης Δερμιτζάκης - Καθηγητής Γενετικής στο Πανεπιστήμιο της Γενεύης και Πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Έρευνας, Τεχνολογίας και Καινοτομίας, συζητούν με την Αλεξία Κου­λούρη για τις τελευταίες εξελίξεις των ερευνών και αναλύουν το κατά πόσο είμαστε κοντά σε μια αποτελεσματική θεραπεία και εμβόλιο εναντίον του ιού. Ακόμα, αποτιμούν την κρίση που προκάλεσε ο κορωνοϊός και εστιάζουν στα νέα επιδημιολογικά δεδομένα που διαμόρφωσε το άνοιγμα των συνόρων.

Παράλληλα, η εκπομπή παρουσιάζει τις πρωτοβουλίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την ενί­σχυση των ερευνών και το πρόγραμμα EU4Health για την περίοδο 2021 - 2027, καθώς και τη συζήτηση της αρμόδιας επιτρόπου Στέλλας Κυριακίδου με τους ευρωβουλευτές στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με αντικείμενο την στρατηγική της Ε.Ε. για τη δημόσια υγεία μετά τον COVID-19.

Βουλής Βήμα

Απόψε Πέμπτη 9 Ιουλίου και σε επανάληψη την Κυριακή 12 Ιουλίου στις 15:00 στον Τηλεο­πτικό Σταθμό της Βουλής των Ελλήνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ