Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

Μήνυμα από Γ. Σαββίδη για ριζική ανανέωση στον ΠΑΟΚ

Δύο «χτυπήματα» από τον Γιώργο Σαββίδη σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για τον ΠΑΟΚ. Το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στέλνει μήνυμα ριζικής ανανέωσης για τους «ασπρόμαυρους», προμηνύοντας αλλαγές.
Το στίγμα των σκέψεων του έδωσε ο Γιώργος Σαββίδης μέσα από την προσωπική του ιστοσελίδα. Όπως ανέφερε στο πρώτο μήνυμά του: «Ακόμη και οι καλύτεροι άνθρωποι έχουν τα όρια τους. Μην προσπαθήσει να φτάσεις σε αυτό το σημείο, γιατί ακόμη και οι καλύτεροι άνθρωποι είναι επίσης και οι πιο τρομακτικοί, όταν έχουν γίνει πολλά».

Στη συνέχεια, ανέφερε: «Η πρώτη επανάσταση είναι όταν αλλάζεις την σκέψη σου», με τον Γιώργο Σαββίδη να προσθέτει πως «Το πρώτο βήμα έγινε, το δεύτερο είναι καθ’ οδόν».

Εκείνο που απορρέει από το περιβάλλον της διοίκησης Σαββίδη είναι πως επίκειται ένα «καυτό» καλοκαίρι ριζικών αλλαγών στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, προμηνύοντας εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα. Από την οργάνωση μέχρι τη στελέχωση. Όπως έχει ειπωθεί και δια στόματος Ιβάν Σαββίδη, όλοι ανεξαιρέτως βρίσκονται υπό αξιολόγηση και αναμένονται σύντομα αποφάσεις.

Η περσινή χρονιά, όπως κι αν εξελίχθηκε, είναι σαφές πως φαντάζει διδακτική για τους Θεσσαλονικείς, με τον Γιώργο Σαββίδη να εμφανίζεται αποφασισμένος να οδηγήσει εκ νέου την ομάδα στις επιτυχίες.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ