Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

Άννα Κανιούκ: Η Ρωσίδα που κάνει όλες τις δουλειές ανοίγοντας... τα πόδια της (βίντεο)

H Άννα Κανιούκ είναι μια νεαρή γυναίκα από τη Ρωσία που κατάφερε να γίνει γνωστή μέσα από τα social media καθώς στο Instagram έχει 1 εκατομμύριο followers.
Η φήμη της άρχισε να επεκτείνεται όταν η ίδια εμφανίστηκε σε ένα βίντεο όπου έκλεινε το πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου με το πόδι της, ενώ κρατούσε αγκαλιά το μωρό της και το καροτσάκι του.

Με την ευλυγισία που διαθέτει μπορεί να κάνει κυριολεκτικά τα πάντα. Για παράδειγμα μπορεί να κρατά αγκαλιά το μωρό της, να έχει τσάντες από ψώνια ή πράγματα και παράλληλα να χειρίζεται το αυτοκίνητο, να αλλάζει λάδια, να κάνει δουλειές στο σπίτι, χωρίς καμία δυσκολία παρά μόνο ανοίγοντας τα πόδια της... διάπλατα.

Όπως φαίνεται στα βίντεο ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι με τα χέρια διατηρώντας απίστευτη σταθερότητα και ισορροπία το κάνει με τα πόδια. Το αποτέλεσμα είναι πως κάθε βίντεο που ανεβάζει γίνεται viral.











Η Άννα, όταν ήταν μικρή, είχε ασχοληθεί σοβαρά με τη ρυθμική γυμναστική. Σήμερα είναι ιδιοκτήτρια αλυσίδας γυμναστηρίων, ενώ απέκτησε και μία κόρη το 2019. Στην τελευταία της ανάρτηση ανέβασε ένα βίντεο από την παραλία της Κασσάνδρας στη Χαλκιδική όπου η ίδια κάνει ασκήσεις ευλυγισίας με κορδέλα. Βέβαια η φωτογραφία είναι από το καλοκαίρι του 2019 και από ότι φαίνεται η Άννα ανυπομονεί να ξαναέρθει στη χώρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ