Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

Έδινε ρέστα με πλαστά ευρώ στους πελάτες του σε λαϊκή στη Θεσσαλονίκη!

Καλά στημένο κόλπο για να βγάζει μεγαλύτερο κέρδος από το νόμιμο είχε σκαρφιστεί ένας έμπορος που είχε στήσει τον πάγκο του σε λαϊκή αγορά, καθώς τα ρέστα που έδινε στην πελατεία του ήταν όλα σε... πλαστά χαρτονομίσματα! Παράλληλα, είχε «μαύρα» κέρδη και από τα λαθραία πακέτα τσιγάρων που διέθετε προς πώληση.

Οι αστυνομικοί της Ομάδας Διασυνοριακού Εγκλήματος Κιλκίς ακολούθησαν πληροφορίες και έφτασαν ως τη λαϊκή αγορά που διεξαγόταν σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, για να συλλάβουν τον πονηρό έμπορο. Τόσο στον πάγκο του όσο και στο όχημα που χρησιμοποιούσε, βρήκαν 16 εμφανώς πλαστά χαρτονομίσματα, δύο των 50 ευρώ και 14 των 10 ευρώ, ενώ κατέσχεσαν και 11 πακέτα τσιγάρων χωρίς την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης.

Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς που του άσκησε δίωξη για κυκλοφορία παραχαραγμένου νομίσματος και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα, ενώ η προανάκριση που διενεργούν οι αστυνομικοί του τμήματος Γουμένισσας ερευνά αν είχε διοχετεύσει πλαστά χαρτονομίσματα και στους πελάτες άλλων λαϊκών αγορών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ